VIDEO / Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. Cum a început povestea de dragoste dintre ea și George

31.07.2022, 11:33
VIDEO / Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. Cum a început povestea de dragoste dintre ea și George
Adriana Bahmuțeanu s-a logodit

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, s-a logodit zilele trecute cu parteneul ei, Geoge. Cei doi au fosrt prezenți la o emisiune de televiziune de la postul de televiziune Antena Stars, unde vedeta a dat detalii despre cum a început povestea lor de dragoste. Adriana Bahmuțeanu are la activ două mariaje. Vedeta are doi copii.

În data de 27 iulie 2022, Adriana Bahmuțeanu a decis să se logodească cu cel care îi este iubit, George. Evenimentul a avut loc la nici două luni după ce cei doi s-au cunoscut.  Cei doi au primit binecuvântarea în biserică și i-au avut alături și pe copii.

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei au fost prezenți la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, unde vedeta a dat detalii despre cum a început povestea lor de dragoste. George Steve, actualul partener de viață al Adrianei Bahmuțeanu, are domiciliul în SUA încă din anul 1999 și lucrează în imobiliare. Acesta are un copil dintr-o relație anterioară.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. ”O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea”

”Poți să te îndrăgostești la orice vârstă. În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos”, a declarat Adrriana Bahmuțeanu, potrrivit spynews.ro.

”M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să ma duc, și până la urmă m-am dus. Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii. Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el”, a adăugat vedeta TV.


”Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (…). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație. Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic”, a încheiat aceasta.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. Ce a declarat Silviu Prigoană

Omul de afaceri Silviu prigoană a făcut câteva declarații după ce fosta sa soție, Adriana Bahmuțeanu, s-a logodit. „Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit!”, a spus Silviu Prigoană pentru impact.ro.

„Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a mai spus acesta.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită de două ori

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă timp cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată.  Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

citește și...