Adriana Bahmuțeanu, detalii cutremurătoare despre prima sa căsnicie. ”A scos un pistol și mi l-a pus în cap”

02.11.2021, 16:59
Adriana Bahmuțeanu, detalii cutremurătoare despre prima sa căsnicie. ”A scos un pistol și mi l-a pus în cap”
Adriana Bahmuțeanu, detalii cutremurătoare despre prima sa căsnicie. ”A scos un pistol și mi l-a pus în cap”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani, a făcut dezvăluiri cutremurătoare din primul său mariaj. Adriana Bahmuțeanu susține că a fost amenințată cu moartea de primul său soț. ”A scos un pistol și mi l-a pus în cap”, a povestit vedeta de televiziune îmn cadrul unei emisiuni online.

Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă tiump cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată.  Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV. Adriana Bahmuțeanu a povestit, la emisiunea online ”În oglindă”, realzată de Mihai Ghiță, că a fost agresată și chiar amenințată cu moartea de primul ei soț.

Adriana Bahmuțeanu, detalii cutremurătoare despre prima sa căsnicie. ”Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu propriii lui părinți”

“Am plecat de acasă când mi-am găsit un iubit, cu care ulterior m-am și căsătorit, fără să știe nimeni. Eram adolescentă, în ultimul an de liceu. Ne-am cuplat și ne-am logodit, pentru că el era dintr-o familie de preoți. Dar nu ne-am înțeles. Familia lui a considerat că este bine să ne facă o logodnă, ca să nu facem păcate în fața lumii. Am stat câțiva ani împreună. A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu propriii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau o să-mi facă ceva rău. Eram foarte tânără, aveam vreo 18-19 ani. Intrasem în presă, îmi doream să lucrez și el nu mă lăsa. La un moment dat mi-am găsit tăria să plec. Am plecat doar cu ce aveam pe mine și i-am zis că nu mă mai întorc”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, relatează wowbiz.ro.


Adriana Bahmuțeanu a povestit că după ce a plecat de acasă și s-a mutat la o prietenă, primul ei soț a venit după ea și a amenințat-o cu moartea. “După vreo lună, două, m-a sunat să discutăm, să-mi dea hainele, să punem lucrurile la punct, să divorțăm. A venit în casă la prietena mea și a zis: ”Vreau să vorbesc cu ea în particular, fără să fie nimeni!”. Prietena mea, lucrând la Guvern, erau doi ofițeri SPP în casă. Noi ne-am dus în altă cameră. A scos un pistol și mi l-a pus în cap. A zis: ”Ori te împaci cu mine, ori, dacă nu, te împușc!”. Nu știu dacă era un pistol adevărat, nu mi-am dat seama în momentele alea, dar am avut tăria de caracter să îi zic: ”Ok, împușcă-mă! Nu mă mai întorc la tine! Eu o să mor și tu te duci la pușcărie!”. Și uite că n-am murit. M-a urmărit multă vreme, mi-a făcut foarte mult rău, mi-a fost frică că o să mă omoare”, a dezvăluit vedeta TV.

 

citește și...