Adriana Bahmuțeanu, situație tensionată cu Silviu Prigoană. ”Refuză orice dialog”

15.06.2021, 10:46
Adriana Bahmuțeanu, situație tensionată cu Silviu Prigoană. ”Refuză orice dialog”
Adriana Bahmuțeanu, situație tensionată cu Silviu Prigoană. ”Refuză orice dialog”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu este din nou în scandal cu fostul ei soț, omul de afaceri Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Acum, instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă tiump cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora, relatează spynews.ro. Însă, Adriana Bahmuțeanu afirmă că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.


Adriana Bahmuțeanu, situație tensionată cu Silviu Prigoană. ”Nu se poate discuta”

„Este o hotărâre a instanței în care se spune că la zilele de naștere ale părinților, copiii vin la fiecare părinte și petrec ziua de naștere împreună cu părintele respectiv și cu celălalt părinte. Nu știu cum se va rezolva. Eu aș vrea să ajungem la o înțelegere normală și ar fi foarte bine să avem o relație ca între părinți, ca acești copii să nu aibă de suferit. Că au suferit destul. Nu reușesc să obțin o comunicare cu fostul meu soț, un dialog așa cum ar trebui. Ar trebui să se înțelepțească, să îi vină mintea la cap. Nu se poate discuta. Primesc doar niște notificări, refuza orice dialog. Chiar acum am cerut să ni se facă nouă consiliere ca părinți. Eu vreau să avem un dialog și să ne fie bine”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, conform sursei mai sus-menționate.

Vedeta TV a afirmat că a vrut să își petreacă timpul alături de copiii săi în vacanță.

„Tot timpul sunt motive. Nu este singura chestie care nu se respectă. Acum eu am de petrecut trei săptămâni de vacanța cu copiii, dar pentru că ei încă sunt la școală nu pot merge cu ei. Domnul Progoană nu înțelege chestia asta, că da’ domnule, decalăm cu două săptamâni cât sunt la școală. Nu se poate. Mi-aș dori. Dacă are o nouă viață și o soție minunată, cu care am stabilit să ne înțelegem. Păi dacă e așa de bine, hai să îngropăm securea războiului. Prigoană refuză orice dialog. Mă denigrează în fața copiilor. Omul ăsta nu a ieșit încă din acest război, chiar nu am cu cine”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

citește și...