Ce și-ar fi dorit Bianca Drăgușanu să fie. ”Eu studiez atent lucrul ăsta”

03.03.2022, 13:36
Ce și-ar fi dorit Bianca Drăgușanu să fie. ”Eu studiez atent lucrul ăsta”
Ce și-ar fi dorit Bianca Drăgușanu să fie. ”Eu studiez atent lucrul ăsta”

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, în ce domeniu i-ar fi plăcut să lucreze. ”Eu studiez atent lucru ăsta și când mă duc să-mi fac o intervenție, eu îi spun medicului pașii pe care urmează să-i facă”, a explicat Bianca Drăgușanu la emisiunea respectivă.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. Ulterior, Bianca Drăgușanu a fost implicată într-o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Invitată la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cu ce i-ar fi plăcut să facă. Aceasta a mărturisit că și-ar fi dorit să fie chirurg estetician.

Ce și-ar fi dorit Bianca Drăgușanu să fie. ”Dacă aș fi putut să dau timpul înapoi, cu siguranță eram un medic estetician foarte bun”

„Dacă aș fi putut să dau timpul înapoi, cu siguranță eram un medic estetician foarte bun. Eu studiez atent lucru ăsta și când mă duc să-mi fac o intervenție, eu îi spun medicului pașii pe care urmează să-i facă. (…) Mi-ar fi plăcut să fiu chirurg estetician”, a afirmat Bianca Drăgușanu, citată de spynews.ro.

Vedeta a afirmat că a stat alături de un medic estetician pentru a privi intervențiile estetioce pe care acesta le făcea: „Cunosc foarte multe lucruri. Am stat aproape de Doboș, care îmi era și prieten și care îmi făcea absolut tot ce voiam. Mai mult decât atât, eram pasionată și mă duceam cu el în sala de operație. (…) Eu stăteam lângă el și mă uitam și filmam. Alți oameni n-ar putea să facă asta. Unora li se face rău când văd acul sau sânge”.

citește și...