Ce se întâmplă cu salonul de înfrumusețare pe care îl deține Pepe. ”Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea”

28.02.2021, 16:35
Ce se întâmplă cu salonul de înfrumusețare pe care îl deține Pepe. ”Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea”
Ce se întâmplă cu salonul de înfrumusețare pe care îl deține Pepe. ”Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea”

Pepe a explicat ce se întâmplă cu salonul de înfrumusețare pe care îl deține în centrul Capitalei.

Cântărețul Pepe vrea să vândă salonul situat pe Calea Victoriei. Acesta l-a scos la vânzare contra sumei de 530.000 de euro, însă ulterior a mai scăzut prrețul cu 100.000. ”Nu l-am mai vândut, însă, daca vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima”, a declarat Pepe pentru impact.ro.

Artistul a afirmat că a avut câțiva potențiali clienți, însă nu s-a concretizat nimic. ”Salonul a fost închiriat timp de nouă luni, contractul inițial a fost pe trei ani, însă, din cauza pandemiei, lucrurile nu au mai mers. Este o afacere pe care îmi doresc să o vând, dacă nu o vând am să o închiriez, că îmi convine și așa. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea.Până la urmă cred că o să dau un anunț că îl închiriez. Eu nu am timp de așa ceva, plus că trebuie să te și pricepi. Dacă îl țin închis cinci ani nu pierd nimic”, a mai spus Pepe pentru sursa mai sus-menționată.

Ce planuri are Pepe după divorțul de Raluca Pastramă

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, Pepe a afirmat că încă crede în căsătorie, chiar dacă a trecut prin două divorțuri. ”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte”, a spus el.

Artistul a vorbit și despre planurile pe care le are în acest an. ”De la anul 2021 aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult. Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei”, a afirmat acesta.

citește și...