Ce relație este, în realitate, între Irina Fodor și Gina Pistol. ”Nu e ca şi cum cineva i-a suflat scaunul altcuiva”

04.02.2022, 17:18
Ce relație este, în realitate, între Irina Fodor și Gina Pistol. ”Nu e ca şi cum cineva i-a suflat scaunul altcuiva”
Ce relație este, în realitate, întree Irina Fodor și Gina Pistol. ”Nu e ca şi cum cineva i-a suflat scaunul altcuiva”

Irina Fodor a dezvăluit care este, de fapt, relația dintre ea și vedeta de televiziune Gina Pistol. Irina Fodor a fost cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la două dintre cele mai apreciate show-uri de la postul de televiziune Antena 1 – ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”. ”Nu e ca şi cum cineva i-a suflat scaunul altcuiva”, a declarat Irina Fodor.

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol.  Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

Ce relație este, în realitate, între Irina Fodor și Gina Pistol. ”Dar îmi pare rău că oamenii nu ştiu asta: noi chiar avem o relaţie bună de foarte mult timp”

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Irna Fodor a fost întrebată despre cineva va prezenta noul sezon al emisiunii ”Asia Express”. ”Păstrăm misterul. E un secret pe care îl ştim doar eu şi Gina. E în firea lucrurilor cumva ca oamenii să facă comparaţii. Dar un lucru care nu se vede şi oamenii nu au de unde să ştie: eu şi Gina ne cunoaştem de foarte mult timp şi mereu am avut o chimie. Ne-am tot văzut de-a lungul timpului, în vreo 14 ani… Şi, invariabil, cumva noi două eram la poveşti una cu alta”, a declarat Irina Fodor.

Întrebată cum se înțelege cu Gina Pistol și dacă au existat tensiuni între ele, Irina Fodor a spus: ”Niciodată, că nu e ca şi cum cineva i-a suflat scaunul altcuiva. A fost o situaţie în care ea avea o altă prioritate şi era nevoie să fie acasă lângă cea mică. Şi atunci, că eram eu sau altcineva, cineva trebuia să ducă proiectul mai departe. S-a întâmplat să fiu eu. Dar îmi pare rău că oamenii nu ştiu asta: noi chiar avem o relaţie bună de foarte mult timp. Şi orice s-ar spune în presă şi social media n-are nicio legătură cu relaţia noastră reală, de fapt”.

citește și...