VIDEO / Ce relație este, de fapt, între Feli Donose și Smiley. ”Asta mie îmi spune multe despre oamenii de genul ăsta”

23.02.2022, 14:36
VIDEO / Ce relație este, de fapt, între Feli Donose și Smiley. ”Asta mie îmi spune multe despre oamenii de genul ăsta”
Ce relație este, de fapt, între Feli Donose și Smiley. ”Asta mie îmi spune multe despre oamenii de genul ăsta”

Cântăreața Feli Donose, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre relația dintre ea și Smley, în vârstă de 38 de ani. ”Asta mie îmi spune multe despre oamenii de genul ăsta”, a spus artista. Feli Donose a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs ”Vocea României” în anul 2012, unde Smiley era unul dintre antrenori.

Feli Donose a vorbit despre legătura cu totul aparte pe care o are cu Smiley. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, la emisiunea ”Vocea României”, iar ulterior au continuat să colaboreze.

În plan personal, Feli Donose formează un cuplu cu Cătălin. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Nora Luna. În ceea ce îl privește pe Smiley, în plan personal acesta formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului 2020. Atunci a venit pe lume fetița lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Ce relație este, de fapt, între Feli Donose și Smiley. ”Inima lui de artist e soră cu inima mea de artist”

”Eu cred despre mine că, în altă viață, am fost o bătrânică din asta cuminte care trăia mult în lumea spirituală. Ori altfel astăzi nu îmi explic cum mă uit la Smiley și cred, și simt că e fratele meu din alte vieți. Inima lui de artist e soră cu inima mea de artist. Și el e un copil la suflet, cu o minte impresionantă, dar, în același timp, pe primul loc e artist în sufletul lui… Așa că, pe mine și pe Smiley ne leagă multe lucruri trăite frumos în familia noastră muzicală. De 7 ani și continuând…”, a declarat Feli Donose despre Smiley pentru revista Viva.

”Ne cunoaștem și mai bine acum. Nu suntem genul de prieteni/colegi care își scriu și se caută toată ziua. Dar știm că ne iubim și ne respectăm reciproc și că mereu ne bucurăm unul de succesul altuia. Iar Smiley vrea să mă vadă cea mai mare artistă din lume. Asta mie îmi spune multe despre oamenii de genul ăsta la care țin. Mai am persoane în viața mea cum e Smiley”, a adăugat ea.

citește și...