Feli Donose a primit inelul de logodnă! Cum a fost cerută de soție artista, după trei ani de relație

25.09.2020, 09:30
Feli Donose a primit inelul de logodnă! Cum a fost cerută de soție artista, după trei ani de relație
Feli Donose a primit inelul de logodnă! Cum a fost cerută de soție artista, după trei ani de relație

Feli Donose a primit inelul de logodnă! Artista traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Aceasta a fost cerută de soție după trei ani de relație. Feli Donose se iubește cu Cătălin, tatăl fetiței sale, Nora Luna.

Feli Donose se mărită! Îndrăgita artistă a primit inelul de logodnă după mai bine de trei ani de iubire. Iubitul ei a decis să facă pasul cel mare și i-a făcut o surpriză vedetei.

Feli Donose a fost cerută de soție

Cererea în căsătorie a fost una emoționantă pentru Feli, care nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi.

‘Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme. Mie mi se părea un pic ciudată atâta bucurie pentru un ceas. A zburat practic pe ușă în două secunde. S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție.

Prima mea reacție a fost extreeeem de siropoasă! Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic am fost cerută de soție într un minut de două ori!’, a povestit Feli pentru Unica.ro. 

Și-a făcut relația publică abia în 2019

Feli Donose a decis, după doi ani de relație, să le ofere fanilor prima imagine cu iubitul ei, Cătălin, în care i se vedea și chipul.

Solista a devenit mamă la finalul lui 2018, în noiembrie, când a adus pe lume o fetiță superbă, Nora Luna, pe care a creștinat-o în iunie 2019.

‘Bucuria e o trăire interioară generatoare a unei stări de bine cu mari nivele de energie. Expresia feței în bucurie se transformă, ochii devin lucioși și fața senină, însoțită de zâmbete. Bucurie. Tu și Nora Luna. Toată viața’, scris Feli pe Facebook acum un an.

citește și...