Cine este tatăl fetiței lui Feli Donose! Artista a publicat prima imagine cu bărbatul

15.10.2019, 11:22

La finalul lui 2018, Feli Donose aduce pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a botezat-o Nora Luna.

Feli Donose a arătat cine este tatăl fetiței sale

„Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, ‘culeg de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de mămică”, declara artista la momentul respectiv.

Solista mărturisea că iubitul său i-a fost alături în perioadele grele, însă a preferat să nu dezvăluie identitatea acestuia.

‘Mă încurajează (nr. iubitul), e pe pozitiv, dar nu mă poate controla, săracul nici nu știu cum mă suportă. Eu sunt independentă, mie mi-a fost greu la începutul relației să gândesc la doi. După atâta timp singură, e greu să te obișnuiești.’, a spus Feli, la „Răi Da Buni’.

Acum, după doi ani de relație, Feli Donose a spart gheața și a publicat prima imagine cu tatăl fetiței sale, Cătălin, în care i se vede chipul. Celebra solistă a scris un mesaj emoționant la fotografia în care apare alături de iubitul și fetița ei, Nora.

‘Bucuria e o trăire interioară generatoare a unei stări de bine cu mari nivele de energie. Expresia feței în bucurie se transformă, ochii devin lucioși și fața senină, însoțită de zâmbete. Bucurie. Tu și Nora Luna. Toată viața’, a fost mesajul care a însoțit imaginea cu tatăl fetiței lui Feli.

citește și...