Ce relație de rudenie este între Maria Constantin și Ionuț Dolănescu. Ce doi pregătesc un proiect împreună

08.02.2022, 12:25
Ce relație de rudenie este între Maria Constantin și Ionuț Dolănescu. Ce doi pregătesc un proiect împreună
Ce relație de rudenie este între Maria Constantin și Ionuț Dolănescu. Ce doi pregătesc un proiect împreună

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani, a anunțat că lucrează la un proiect muzical cu interpretul de muzică populară Ionuț Dolănescu, în vârstă de 49 de ani. Cu această ocazie, Maria Constantin a dezvăluit și ce legătură de rudenie există între ea și fiul regretatului artist Ion Dolănescu.

Maria Constantin a a anunțat că urmează să realizeze un proiect muzical cu Ionuț Dolănescu. Vedeta a scos la iveală și un amănunt mai puțin știut, și anume că între ea și Ionuț Dolănescu există o legătură de rudenie.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

Ionuț Dolănescu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din țara noastră. Ionuț Dolănescu este fiul celebrilor artișți Maria Ciobanu și Ion Dolănescu. Ionuț Dolănescu este căsătorit de peste zece ani cu Doina și are trei copii: Ioana Maria, Iancu Nicolae și Vlad.

Ce relație de rudenie este între Maria Constantin și Ionuț Dolănescu. ”Suntem un fel de verișori de gradul 3”

”O să am o colaborare cu Ionuț Dolănescu. Săptămâna asta trebuie să ajungem la studio, cred că miercuri, dacă poate și el. O să fie un folclor un pic mai modern și m-am gândit la el pentru că suntem rude un pic mai îndepărtate. Suntem un fel de verișori de gradul 3… E greu să ne vedem pentru că stă în America. Eu am venit cu propunerea și i-am zis că dacă i-ar face plăcere, aș vrea să scoatem o piesă împreună. A fost în turneu și acum știu că s-a întors. Mâine o să îi scriu și o să îi arăt textul. Cred că miercuri o să ajungem la studio”, a declarat Maria Constantin, notează spynews.ro.

”Piesa este scrisă de mine, este cu influențe sârbești și este destul de dansabilă. M-am gândit că Ionuț Dolănescu ar fi cea mai bună variantă, deoarece are acest stil oltenesc… Mie îmi place să cânt muzică veche, dar de cele mai multe ori nu îmi cânt piesele mele, dar ar trebui să le cânt ca să le promovez”, a încheiat artista.

citește și...