Ionuț Dolănescu a încălcat restricțiile pentru mama lui! Ce a făcut de dragul Mariei Ciobanu

28.04.2020, 17:08
Ionuț Dolănescu a încălcat restricțiile pentru mama lui! Ce a făcut de dragul Mariei Ciobanu
Ionuț Dolănescu a încălcat restricțiile pentru mama lui!

Ionuț Dolănescu a încălcat restricțiile pentru mama lui! Solistul de muzică populară s-a întors din America pentru a petrece Paștele alături de cea care i-a dat viață, Maria Ciobanu, în vârstă de 82 de ani.

Ionuț Dolănescu a încălcat restricțiile pentru mama lui!

Artistul a revenit în țară împreună cu soția și cei trei copii ai lor. Cu toții au petrecut sărbătorile pascale în casa din București. De la masa festină nu putea lipsi mama lui Ionuț Dolănescu, îndrăgita Maria Ciobanu.

Deși autoritățile au impus măsuri stricte în ceea ce privește izolarea bătrânilor, se pare că artistul nu prea a ținut de cont de ele.

Conform Libertatea, Ionuț Dolănescu și membrii familiei lui au petrecut de Paște în curtea casei pe care a moștenit-o de la tatăl său, Ion Dolănescu.

În ultimul an, starea de sănătate a Mariei Ciobanu s-a agravat. Solista de muzică populară are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații.

‘Maria Ciobanu este bolnavă și în ultimul an starea de sănătate s-a agravat. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute. În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații’, mărturiseau surse apropiate artistei, potrivit știrilekanald.ro.

citește și...