Ce pregătește Andreea Bălan pentru anul 2022. ”Mă veți vedea în 3 proiecte TV”

30.12.2021, 15:22
Ce pregătește Andreea Bălan pentru anul 2022. ”Mă veți vedea în 3 proiecte TV”
Ce pregătește Andreea Bălan pentru anul 2022. ”Mă veți vedea în 3 proiecte TV”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, le-a dezvăluit fanilor ei din  mediul online ce a reușit să realizeze în anul care stă să se încheie, dar și ce proiecte are în plan pentru anul 2022. ”Mă veți vedea în 3 proiecte TV”, a mărturisit Andreea Bălan într-o postare pe care a făcut=-o pe contul e de pe o reâțea de socializare.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Însă cei doi au ajuns la separare.

La sfârșit de an 2021, cântăreața a făcut mărturisiri în mediul online. Aceasta a explicat cum a fost anul acesta pentru ea, dar a explicat și ce planuri are pentru anul viitor. ”La finalul acestui an, sunt mandra sa spun ca am realizat tot ceea ce mi-am propus ? – am inregistrat in primavara si am lansat in toamna, albumul mult dorit “Soare Dupa nori”, un album cu 13 piese motivationale; am lansat 6 videoclipuri – Amintiri, Iubeste-ma, nu!, La rasarit de soare, Stele cazatoare, Soare dupa nori, Mosule ce tanar esti. Am filmat al 17 lea sezon Te cunosc de undeva. Am pus 60 de vloguri noi pe canalul meu de youtube. Am avut in jur de 30 de campanii publicitare. Tik tok-ul a depasit 500 000 de followeri intr-un timp foarte scurt. Am implicat in campaniile facute de Help autism si de Satele copiilor SOS”, a spus vedeta.

Ce pregătește Andreea Bălan pentru anul 2022. ”Voi lansa 4 videoclipuri noi”

”In anul care vine stiu deja ce imi doresc sa fac si voi impartasi cateva idei cu voi:
– ma veti vedea in 3 proiecte tv
– voi lansa 4 videoclipuri noi
– voi lansa 2 produse ?
– vlogurile se vor transforma
– voi invata foarte multe lucruri noi pe care o sa vi le impartasesc si care sper sa va fie de folos
+ multe altele”, a detaliat Andreea Bălan.

”Multumesc tuturor pentru sustinere si iubire❤️ Deci viitorul suna bine deoarece cred in mine, in tot ceea ce fac si cred ca destinul ni-l facem cu propriile maini. Asa ca, trebuie doar sa proiectam, sa credem cu mintea dar si cu sufletul, sa visam cu ochii deschisi si sigur se va intampla tot ce ne dorim. Abia astept 2022! Va fi un an minunat! Plin de iubire si de realizari!”, a încheiat ea.

 

citește și...