Ce planuri are Daniela Gyorfi. ”Ne vom deschide și noi, în curând, o afacere”

16.02.2022, 16:49
Ce planuri are Daniela Gyorfi. ”Ne vom deschide și noi, în curând, o afacere”
Ce planuri are Daniela Gyorfi. ”Ne vom deschide și noi, în curând, o afacere”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a mărturisit ce planuri are. Artista intenționează să se implice în afaceri și să-li deschidă un club. ”Da, iau în considerare să intru în lumea afacerilor. Ne vom deschide și noi, în curând, o afacere, un club, însă e greu”,  a dezvîluit binecunoscuta cântăreață.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare.În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.  Daniela Gyorfi a vorbit despre planurile sale de viitor într-un interviu pentru wowbiz.ro, mărturisind că intenționează să se implice și în afaceri.

Ce planuri are Daniela Gyorfi. ”Nu m-am gândit niciodată că pot face altceva, pentru că eu am cântat foarte mult”

Daniela Gyorfi a explicat, pentru sursa citată, că vrea să-și deschidă un club împreună cu partenerul ei de viață, George Tal.


“Da, iau în considerare să intru în lumea afacerilor. Ne vom deschide și noi, în curând, o afacere, un club, însă e greu. Nu m-am gândit niciodată că pot face altceva, pentru că eu am cântat foarte mult și am evenimente din martie, slavă Domnului, dar iau în considerare să mai fac și altceva. Cu siguranță, poți să te dezvolți, dacă vrei neapărat. Nu știu dacă pot face ceva spectaculos, dar mergem înainte”, a detaliat cântăreața.

citește și...