Ce părere are Rona Hartner despre operațiile estetice. ”Nu putem să fim păpuși de porțelan”

09.12.2021, 11:17
Ce părere are Rona Hartner despre operațiile estetice. ”Nu putem să fim păpuși de porțelan”
Ce părere are Rona Hartner despre operațiile estetice. ”Nu putem fi păpuși de porțelan”

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 48 de ani, și-a spus părerea despre intervențiile estetice. Vedeta a mărturisit că nu este de acord cu astfel de proceduri și nici nu are de gând să recurgă la intervenții de acest fel. ”Nu putem să fim păpuși de porțelan. Pentru mine chestia asta nu e naturală”, a declarat răspicat Rona Hartner la postul de televiziune Antena Stars.

Rona Hartner mizează pe natuiralețe. Vedeta a mărturisit că nu își dorește să recurgă la intervenții estetice.

”N-aș vrea să-mi fac niciodată. Fața unui om reprezintă și starea lui de spirit, nu putem să fim păpuși de porțelan. Pentru mine chestia asta nu e naturală. Trebuie să exprimi ceea ce trăiești, să știe lumea când te simți mai bine, mai rău. Artăm bine când ne uitam înspre Dumnezeu”, a declarat Rona Hartner, citată de spynews.ro.

Rona Hartner a divorțat  în toamna acestui an

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în urmă cu câteva luni că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.  Rona Hartner a mărturisit că ea și Herve Camilleri au rămas prieteni și că vorbesc regulat la telefon.

”Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat. Nu e cazul de regrete, dar am decis să mai păstrăm legătura, aşa că mai discutăm la telefon, din când în când. Pot rezista şi fără bărbat, fiindcă au existat în viaţa mea şi asemenea perioade, în care am fost mai mult singură. Pe de altă parte, rămâne pentru amândoi faptul că am fost binecuvântaţi în biserică atunci când am decis să ne unim destinele. Şi amândoi considerăm că acest lucru are şi va avea pe termen lung o însemnătate aparte. Iată motivul pentru care cred că vom continua, sub o formă sau alta, să ne sprijinim reciproc, atunci când celălalt va cere ajutorul”, a declarat Rona Hartner pentru impact.ro.

citește și...