Ce operații estetice are Daniela Gyorfi. ”Am fost prima care a recunoscut”

10.08.2022, 14:07
Ce operații estetice are Daniela Gyorfi. ”Am fost prima care a recunoscut”
Ce operații estetice are Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, s-a lăsat de câteva ori pe mâna medicului estetician. Prezentă la o emisiune de la postul de televiziune Pro TV, cântăreața a vobit deschis despre operațiile estetice pe care le are. ”Am fost prima care a recunoscut că și-a făcut o intervenție la sâni”, a declarat Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, unde a  comentat pe seama intevențiilor de odin estetic pe care le are.

Cântăreața a explicat de câte oi s-a lăsat pe mâna medicului estetician și pentru ce fel de operație.

Ce operații estetice are Daniela Gyorfi. ”Mi-am făcut operație de trei ori la sâni, și nasul mi l-am operat, deși nu trebuia”

„În primul rând, cred că fiecare ar trebui să vorbească pentru el. Eu nu sunt împotriva, am fost tot timpul o tipă foarte asumată. Am fost prima care a recunoscut că și-a făcut o intervenție la sâni. Mi se pare, pentru că suntem persoane publice, de bun simț să spunem (…). Mi-am făcut operație de trei ori la sâni, și nasul mi l-am operat, deși nu trebuia. Sunt o tipă care are grijă de ea. Încerc să arăt bine”, a spus Daniela Gyorfi.


”Dantura este foarte importantă. La buze mi-am pus, a migrat, mi-am scos iarăși substanțele, m-am dus în altă parte. Acum consider că sunt cât de cât mai bine. Vreau din septembrie să îmi fac tot felul de tratamente, poate ajung și la o operație”, a mai declasrat artista.

Daniela Gyofi a fost căsătorită o singură dată

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Daniela Gyorfi a făcut declarații despre relația sa cu George Tal și a explicat care este motivul pentru care nu s-au căsătorit, deși au fost de două ori la un pas de a ajunge la altar.

„Nu că nu mai cred (n.r. în căsătorie). Un act, când ești tânăr, când se așază lucrurile și merg de la sine este ok, dar noi ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim. Prima oară a fost cu divorțul lui, nu a putut pentru că era căsătorit în Germania și divorțând acolo ne-a trebuit un act mai special și am ratat când voiam noi să ne căsătorim. A doua oară s-a îmbolnăvit mama și nu am crezut de cuviință, apoi s-a născut Maria și ca să nu ne certăm și să fie familia fericită am decis să o cheme pe Maria și Gyorfi și Tal ca să fie toată lumea împăcată pentru că nu renunțam și nu renunț la numele meu. Cine a spus că vreau să mă căsătoresc? Nu, asta nu înseamnă că nu cred în căsătorie. Ba da, eu cânt foarte mult la nunți și atât de mult mă bucur atunci când văd oamenii că se căsătoresc și cred în asta. Se duc la biserică, se duc la starea civilă”, a declarat Daniela Gyorfi.

„Nu îmi este frică de un act, dar dacă mă întrebați acum vă spun că nu mai vreau, sunt bine așa cum sunt cu George, suntem ok. Acum, ca să fiu foarte sinceră, nu neapărat că îmi e frică de un divorț, dar…Din prima mea căsătorie am învățat ceva, că un act nu prea te leagă și atunci, nu știu, ne este bine așa cum suntem. Nu simt nevoia, poate la biserică, deși el e catolic și eu ortodoxă, să zic că ne-am duce, dar așa, să mă cheme pe mine Tal, nu vreau”, a completat artista.

citește și...