Ce meserie își dorește băiețelul Andreei Mantea. ”David a zis că vrea să se facă altceva, să își găsească un job adevărat pentru că ce fac eu nu e muncă grea”

14.04.2022, 15:52
Ce meserie își dorește băiețelul Andreei Mantea. ”David a zis că vrea să se facă altceva, să își găsească un job adevărat pentru că ce fac eu nu e muncă grea”
Ce meserie își dorește băiețelul Andreei Mantea. ”David a zis că vrea să se facă altceva, să își găsească un job adevărat pentru că ce fac eu nu e munca grea”

Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit ce meserie i-a spus băiețelul ei, david, că își dorește să aibă atunci când va crește mare. ”David a zis că vrea să se facă altceva, să își găsească un job adevărat pentru că ce fac eu nu e munca grea”, a declarat prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Vedeta a dezvăluit, pentru kanald.ro, ce meserie își dorește să aibă puștiul atunci când va fi mare.

Ce meserie își dorește băiețelul Andreei Mantea.   ”El vrea muncă adevărată”

”El a zis că se vede și producător, și regizor, și actor, și prezentator. David a zis că vrea să se facă altceva, să își găsească un job adevărat pentru că ce fac eu nu e muncă grea, este un hobby. Așa mi-a zis”, a dezvaluit Andreea Mantea.


”El a zis că poate să fie că mine, că nu știu ce… El vrea muncă adevărată. Asta e prea ușoară, așa vede din exterior”, a adăugat aceasta.

Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D. Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”. Emisiunea poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

 

citește și...