Ce intervenții estetice are la față Raluca Bădulescu. ”Simt nevoia să mă întind, să mă luminez, să mă întineresc”

01.09.2022, 16:04
Ce intervenții estetice are la față Raluca Bădulescu. ”Simt nevoia să mă întind, să mă luminez, să mă întineresc”
Ce intervenții estetice are la față Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a explicat, la podcastul realizat de vedeta de televiziune Ilinca Vandici, ce interrvenții de ordin estetic are la față. Raluca Bădulescu este foarte preocupată de imaginea ei. ”Simt nevoia să mă întind, să mă luminez, să mă întineresc”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu este o cunoscută vedetă din showbiz-ul românesc. În plan personal,  Raluca Bădulescu a format un cuplu cu Florin Stamin timp de 13 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a decis să se separe de cel care i-a fost partener de viață. Raluca Bădulescu are un fiu, Alex, rezultat din relația pe care a avut-o cu Vali Pungă.

Vedeta afișează o siluetă de invidiat. Raluca Bădulescu a recurs la o operație de micșorare a stomacului în urmă cu câțiva ani. Înainte de operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu avea 125 de kilograme, iar ulterior a ajuns la 54 de kilograme. Acum, Raluca Bădulescu a ajuns să cântărească 47-48 de kilograme. Aceasta este foarte atentă la tot ce ine de imaginea ei. La podcastul realizat de Ilinca Vandici – ”Te Ascult”, Raluca Bădulescu a explicat ce intervenții de ordin estetic are la față.

Ce intervenții estetice are la față Raluca Bădulescu.  ”Eu le vreau pe toate dacă se poate pe lumea asta”

„Mi-e frică de bătrânețe, normal că îmi e. Simt nevoia să mă întind, să mă luminez, să mă întineresc și știe domnul doctor ce-mi trebuie. Fac botox la ochi, puține injectări cu cristale de calciu, acid hialuronic, buzele, cam atât. Eu n-am intervenții estetice majore. Pe acelea le păstrăm pentru când voi avea 60 de ani. Mi le doresc, vreau să le fac, însă domnul doctor a spus că momentan să mai așteptăm. Eu le vreau pe toate dacă se poate pe lumea asta. Am avut noroc de la Dumnezeu, părinții mei au gene foarte bune, arată extraordinar de tineri. Și fizic și psihic sunt superbi”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit revistei Elle.


Despre silueta pe care o afișează în prezent, vedeta a spus: „Acum doi ani făcusem 80 de kilograme. Kilogramele în plus se vor mai aduna odată cu vârsta, nu mai am 20 de ani. Mă bucur mult, mult, mult. Oricum vârsta e doar un număr. Am ajuns acum să am 48 de kilograme la 48 de ani, pentru mine este un vis împlinit. Sunt fix așa cum îmi doresc, vă rog nu-mi mai luați bucuria”.

 

citește și...