Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca Drăgușanu. ”Rezultatele sunt mai mult decât incredibile”

08.12.2021, 12:28
Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca Drăgușanu. ”Rezultatele sunt mai mult decât incredibile”
Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca Drăgușanu. ”Rezultatele sunt mai mult decât incredibile”

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, s-a lăsat din nou pe mâna medicilor. Aceasta și-a făcut o nouă intervenție estetică.  Vedeta și-a dorit să aibă „ochi de pisică”, așa că a apelat la intervenția denumită „cat eyes”. Intervenția respectivă – „cat eyes” –  durează 10 minute și pornește de la prețul de 800 de euro.

Bianca Drăgușanu a trecut din nou pragul cabinetului medicului estetician. Aceasta și-a făcut o intervenție estetică. Vedeta a vruto schim bare în zona ochilor.

Potrivit a1.ro, Bianca Drăgușanu a vrut să aibă „ochi de pisică”, așa că a apelat la intervenția denumită „cat eyes”. Medicii au explicat că intervenția „cat eyes” durează 10 minute și pornește de la prețul de 800 de euro.

Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca Drăgușanu. Cum arată vedeta

Bianca Drăgușanu a publicat, în mediul online, o fotografie după intervenția estetică suferită.

„După intervenția de “cat eyes” pot să spun că rezultatele sunt mai mult decât incredibile și va recomand cu drag și vouă această intervenție”, a notat ea în dreptul imaginii.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită de două ori și are o fetiță

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. Invitată la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Bianca Drăgușanu a făcut declarații despre primul ei soț, Victor Slav și despre relația acestuia cu fiica lor, Sofia Natalia.

„Eu am o relatie minunata cu el pentru ca este tatal copilului mei. Nu e comod sa vorbesc despre un barbat. Pe mine nu ma definesc barbatii din viata mea. Eu nu mi-am dorit neaparat sa am un copil, nu ma vedeam, pentru ca eu nu mi-am trait copilaria si Sofia a aparut in viata mea atunci cand a vrut Dumnezeu. Nu mi-am planificat-o, nu mi-am dorit-o, pur si simplu a venit ca o minune. Este cel mai frumos lucru pe care l-am realizat si pe care nu l-am planuit”, a declarat Bianca Drăgușanu.

citește și...