Ce înseamnă pentru Andreea Mantea să fie mamă singură. ”Orice mamă e mamă; că e singură, că are soţ sau nu, se poate descurca”

23.05.2022, 16:32
Ce înseamnă pentru Andreea Mantea să fie mamă singură. ”Orice mamă e mamă; că e singură, că are soţ sau nu, se poate descurca”
Ce înseamnă pentru Andreea Mantea să fie mamă singură. ”Orice mamă e mamă; că e singură, că are soţ sau nu, se poate descurca”

Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, este mama unui băiețel adorabil, David, pe care îl crește singură. Prezentatoarea de televiziune a explicat ce înseamnă pentru ea faptul că este mamă singură. ”Orice mamă e mamă; că e singură, că are soţ sau nu, se poate descurca”, a afirmat vedeta de la postul de televiziune Kanal D.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Prezentatoarea de la Kanal D își crește singură fiul. Despre ce însemnă pentru ea să fie mamă singură a făcut vedeta declarații pentru clickpentrufemei.ro.

Ce înseamnă pentru Andreea Mantea să fie mamă singură. ”Nu e nimic provocator în a fi mamă, fie că eşti singură sau nu, tot te chinuieşti, ai aceleaşi atribuţii”

”Orice mamă care ajunge să fie singură nu cred că vede această situaţie ca pe o provocare. Orice mamă e mamă; că e singură, că are soţ sau nu, se poate descurca. Nu e nimic provocator în a fi mamă, fie că eşti singură sau nu, tot te chinuieşti, ai aceleaşi atribuţii. Poate e un pic mai greu ca mamă singură, în anumite situaţii, dar e mult spus provocator. Am senzaţia că e la fel. Interesul tău şi implicarea ta sunt aceeleaşi, doar că la dublu”, a mărturisit Andreea Mantea.


Bruneta a făcut declarații și despre fiul său, David, care are aproape șapte ani. ”Mă surprinde maturitatea lui. Este atât de atent la tot ceea ce se întâmplă! În acelaşi timp, este şi sensibil, dar şi pragmatic. Vom vedea ce şi cum se va dezvolta pe viitor. Cert este că eu îi voi fi alături, la fiecare pas… A moştenit totul de la mine, atât ca fizic, cât şi în ceea ce priveşte caracterul. Este unu la unu cu mine”, a mai spus vedeta.

Andreea Mantea, carieră de succes în televiziune

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

 

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D. Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”. Emisiunea poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

 

citește și...