Ce i-a transmis Raluca Dumitru lui Sebastian Chitoșcă după ce acesta a fost eliminat de la ”Survivor România”

28.06.2021, 15:00
Ce i-a transmis Raluca Dumitru lui Sebastian Chitoșcă după ce acesta a fost eliminat de la ”Survivor România”
Ce i-a transmis Raluca Dumitru lui Sebastian Chitoșcă după ce acesta a fost eliminat de la ”Survivor România”

Raluca Dumitru a ținut să-i transmită un mesaj lui Sebastian Chitoșcă după ce acesta a ăcompetiția ”Survivor România”, în urma consiliului de eliminare de duminică. Raluca Dumitru și Sebastian Chiroșcă au fost colegi în echipa Faimoșilor de la emisiunea transmisă de postul de televiziune Kanal D.

Raluca Dumitru a fost una dintre componentele echipei Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. Aceasta  a părăsit competiția.

Pe durata competiției, Raluca Dumitru a avut o relație apropiată cu Zanni și cu Sebastian Chitoșcă, cel care a părăsit ”Survivor România” în urma consiliului din data de 27 iunie 2021.

Ce i-a transmis Raluca Dumitru lui Sebastian Chitoșcă după ce acesta a fost eliminat de la ”Survivor România”. L-a felicitat pentru ce a făcut la concurs

Raluca Dumitru l-a felicitat pe Sebastiuan Chiroșcă pentru performanțele pe care le-a avut pe durata participării la competiția din Republica Dominicană.

„Felicitări pentru parcurs și performanțe, Sebastian Chitoșcă! Mult succes pe mai departe”, este mesajul transmis de Raluca Dumitru, la Instastory.

Sebastian Chitoșcă, declarații după eliminarea de la ”Survicor România”

După ce a părăsit competiția ”Survivor România”, Sebastian Chitoșcă a transmis un mesaj fanilor săi, din camera de hotel.

„Wow! Nu îmi vine să cred! Am telefon în mână. Îmi pare foarte rău că experiența Survivor s-a încheiat pentru mine în această seară. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră, vă iubesc mult. Lăsați-mi puțin timp să vorbesc cu familia, să vorbesc cu oamenii dragi și vă promit că în scurt timp o să ținem legătura. Evident că o să vă povestesc mai multe despre această experiență. Îmi pare foarte rău că nu am ajuns la individuale și la finală. Dacă treceam de această săptămână eram acolo și sunt ferm convins că nu vă dezamăgeam. Am foarte mari emoții, nu știu ce să vă mai spun. Îmi vine să plâng de nervi”, a spus sportivul, citat de wowbiz.ro.

citește și...