Raluca Dumitru, eliminată de la ”Surviror România”. ”Nu știu ce să zic”

14.06.2021, 10:06
Raluca Dumitru, eliminată de la ”Surviror România”. ”Nu știu ce să zic”
Raluca Dumitru, eliminată de la ”Surviror România”. ”Nu știu ce să zic”

Raluca Dumitru a fost eliminată de la concursul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Raluca Dumitru a fost una dintre componentele echipei Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. În urma consiliului de eliminare din această săptămână, ea a fost cea care a părăsit competiția. Raluca Dumitru a fost nominalizată pentru eliminare alături de Ștefan Ciuculescu, din echipa Faimoșilor, și de Marius Crăciun și Andrei Dascălu, din echipa Războinicilor. Raluca Dumitru a fost priopusă pentru eliminare de Elena Marin, care a fost desemnată favorita publicului din echipa Faimoșilor.

”E greu pentru că am rămas foarte puțini și o să încerc să fiu corectă. O să încerc să nu mă iau după lucrurile rele care s-au întâmplat sau după ce am avut de împărțit din punct de vedere social. Nu am să dau în cei vechi cu care am suferit de la început și nominalizarea mea o voi face din punct de vedere sportiv. În această seara am s-o nominalizez pe Raluca”, a spus Elena Marin în momentul în care a nominalizat-o pe Raluca Dumitru, potrivit wowbiz.ro.

Ce a declarat Raluca Dumitru de la ”Survivor România”

„Mă așteptam să fiu nominalizată de Elena dacă va fi favorită. Eu mă simt norocoasă că am ajuns până aici în competiție. Aici mi-am înfruntat foarte multe frici și am învățat multe lucruri. Când eram acasă mă consideram o persoană puternică, aici am realizat că neavând prietenii lângă mine nu sunt atât de puternică. Sper că am ajutat echipa și am adus puncte și nu am dezamăgit pe nimeni”, a spus Raluca Dumitru după ce a fost nominalizată de Elena Marin.

Raluca Dumitru a făcut declarații și imediat după ce a aflat că ea este cea care părăsește ”Survivor România”.

„Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență. Este o experiență de neuitat în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă. Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte. Am venit într-un moment în care nu eram mulțumită, nu știam ce pe care drum s-o iau și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ce am acasă. Mă consider o persoană norocoasă”, a comentat aceasta.

citește și...