Andreea Lobdă, fostă concurentă la ”Survivor România”, face dezvăluiri despre Elena Marin. ”Acum ei știu mai bine”

04.06.2021, 14:45
Andreea Lobdă, fostă concurentă la ”Survivor România”, face dezvăluiri despre Elena Marin. ”Acum ei știu mai bine”
Andreea Lobdă, fostă concurentă la ”Survivor România”, face dezvăluiri despre Elena Marin. ”Acum ei știu mai bine”

Andreea Lodbă, fostă concurentă la ”Survivor România”, a vorbit despre apropierea dintre Elena Marin și unii băieți din echipa Faimoșilor.

Andreea Lodbă a făcut dezvăluiri despre foștii ei colegi din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Aceasta a comentat despre așa-zisa apropiere dintre Elena Marin și Ștefan Ciuculescu. Andreea a adirmat că între cei doi este doar o relație de prietenie și că, în utima vreme, Elena Merin a dormit mai mult lângă Culiță Sterp.


„Între Elena și Ștefan eu am văzut o relație doar prietenească. Eu știu că ea are o relație și mereu vorbea despre iubitul ei. Elena nici nu dormea lângă el, ea a dormit lângă Culiță, până a plecat el din competiție. Eu personal nu am văzut o apropiere, acum ei știu mai bine”, a declaratr Andreea Lodbă, potrivit wowbiz.ro.

Ce a declarat Andreea Lodbă după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”

În urma consiliului de eliminare din data de 30 mai 2021 de la ”Survivor România”, concurenta care a părăsit competiția este Andreea Lodbă din echipa Faimoșilor.

Concurenta a făcut câteva declarații după ce a aflat că este eliminată din concurs.

”Se pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. După cum am spus, mi-a ș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit mult mai târziu în competiție față de colegii mei și nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei. Totodată sunt împăcată că am luat parte la toată aventura. Am învățat extrem de multe lucruri, am conviețuit alături de oameni extraordinari. Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, care m-au inspirat și mi-au oferit o lecție. Mă bucur că am reușit la Survivor să-mi depășesc limitele, am învățat să înot. Cosmin mi-a oferit sprijinul lui, mi-a sărit de multe ori în ajutor când am fost pe trasee. Sebi, Zanni, Ștefan, Raluca, Elena m-au susținut. Le mulțumesc pentru tot sprijinul”, a spus Andreea Lodbă.

citește și...