Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Meritam să ajung mai departe”

28.06.2021, 10:26
Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Meritam să ajung mai departe”
Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Meritam să ajung mai departe”

O nouă eliminare la emisiunea ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D, în urma consiliului din data de 27 iunie 2021. Cel care a părăsit competiția este Sebastian Chitoșcă, din echipa Faimoșilor. Odată cu eliminarea lui Sebastian Chitoșcă, în echipa Faimoșilor au mai rămas Zannidache și Elena Marin.

Sebastian Chitoșcă a făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. Acesta a fost propus pentru eliminare alături de Elena Marin.

În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Sebastian Chitoșcă, unul dintre cei mai performanți sportivi din competiția din Republica Dominicană.

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Nu am spus niciodată că am un vis să câștig”


După ce a aflat că el este cel eliminat din concurs, Sebastian Chitoșcă a făcut declarații, afirmând că merita să meargă mai departe în competiiție. ”Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta. Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă. Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimoșilor la nivel înalt contra unor Războinici. Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni. Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportive și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici. Nu am spus niciodată că am un vis să câștig. Am plâns, am râs, am trecut prin multe lucruri. Îi respect pe cei de acasă că m-au susținut până acum. Consider că meritam să ajung mai departe. Sunt și fericit că mă duc acasă, la familie. Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei”, a declarat Sebastian Chitoșcă, citat de wowbiz.ro.

Sebastian Chitoșcă a făcut șui un gest neașteptat față de Andrei Dascălu, component în echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. I-a oferit bandana lui roșie pe care a purtat-o pe durata concursului. ”Îmi vine să plâng, sunt mândru că am avut ocazia să mă bat cu unul dintre cie mai buni Războinici. Cu această ocazia vreau să-i dau această bandană și să o poarte. L-am cunoscut ca om înainte de competiție”, a spus el.

 

 

citește și...