Cătălin Moroșanu, adevărul despre Zanni de la ”Survivor România”. ”Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte”

10.06.2021, 16:58
Cătălin Moroșanu, adevărul despre Zanni de la ”Survivor România”. ”Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte”
Cătălin Moroșanu, adevărul desre Zanni de la ”Survivor România”. ”Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte”

Cătălin Moroșanu a dat cărțile pe față în ceea ce-l privește pe AZanni, fostul său coleg de echipă de la ”Survivor România”.

Cătălin Moroșanu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. Sportivul a fost nevoit să părăsească competiția din cauza unor probleme de sănătate. Cătălin Moroșanu s-a accidentat la un picior în timpul unui joc.  De-a lungul competiției, între Cătălin Moroșanu și Zanni, din echipa Faimoșilor, au existat momente tensionate.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Cătălin Moroșanu a dat cărțile pe față despre Zanni.

Cătălin Moroșanu, adevărul despre Zanni de la ”Survivor România”.  ”Să realizeze că în viață nu este vorba numai despre bani și faimă”

Cătălin Moroșanu a afirmat că, pe durata competiției din Republica Dominicană, Zanni l-a provocat de multe ori. ”Eu nu voi nega niciodată că Zanni este un băiat foarte inteligent, a dat pe traseu totul, până să plec era, cred, cel mai bun. Dar nu pot să accept comportamentul lui, caracterul lui, ceea ce face, cum vorbește, cum provoacă. Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte, m-am făcut că nu văd anumite lucruri. M-am abținut de multe ori și mi-a fost foarte greu să fac acest lucru. Eu înțeleg că eram la Survivor România și este un concurs foarte greu, dar trebuie să îți păstrezi umanitatea, ca să nu ajungi în viața reală și să regreți că ai spus anumite cuvinte sau ai făcut anumite lucruri. Trebuie să respecți omul așa cum este el”, a declarat sportivul.

”Nu poți călca pe cadavre și nu poți să ignori normele și valorile morale ca să atingi succesul. Sper să mă înșel și acest show să îl ajute pe Zanni să realizeze că în viață nu este vorba numai despre bani și faimă”, a adăugat acesta.

Cătălin Moroșanu a mai afirmat că Zanni și-a dorit să-i elimine din competiție pe cei mai cuoscuți concurenți: ”Zanni își dorea să îi elimine pe cei mai cunoscuți. I-a avut în vizor pe Jador, apoi eu, Culiță. I-a luat pe rând pe toți care puteau reprezenta un pericol pentru el, începea să îi denigreze. În ceea ce o privește pe Elena, este favorită și este un pericol. Zanni i-a furat mâncarea Elenei de vreo două ori, s-a întâmplat că a treia oară să fure altă persoană și Elena să izbucnească la adresa lui. Zanni a început războiul atunci”.

citește și...