Ce i-a spus Zanni lui Cosmin Stanciu când l-a sunat să-l felicite că a câștigat ”Survivor România”. ”Asta a fost prima chestie”

15.08.2021, 16:49
Ce i-a spus Zanni lui Cosmin Stanciu când  l-a sunat să-l felicite că a câștigat ”Survivor România”. ”Asta a fost prima chestie”
Ce i-a spus Zanni lui Cosmin Stanciu când l-a sunat să-l felicite că a câștigat ”Survivor România”. ”Asta a fost prima chestie”

Cosmin Stanciu a dezvăluit ce anume i-a spus Zanni în momentul în care l-a sunat să-l felicite că a căștigat concursul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D. Cosmin Stanciu și Zanni au făcut parte din echipa Faimoșilor, iar pe durata competiției cei doi s-au înțeles foarte bine.

Cosmin Stanciu a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la show-ul ”Survivor România”. Acesta a făcut parte din echipa Faimoșilor. Din cauza unor probleme de sănătate, Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească competiția. Înainte de pleca la competiția din Republica Dominicană, Cosmin Stanciu a avut o relație cu Laura. Însă, povestea lor de dragoste s-a sfârșit la scurt timp după ce acesta s-a întors de la concurs.

Zanni, care a făcut parte din Echipa Faimoșilor,  a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.  pe durata competiției, între Cosmin Stanciu și Zanni s-a legat o strânsă relație de prietenie.

Ce i-a spus Zanni lui Cosmin Stanciu când l-a sunat să-l felicite că a câștigat ”Survivor România”. ”În mintea lui a fost dacă eu sunt bine sau nu”

Cosmin Stanciu l-a sunat pe Zanni imediat după ce acesta a câștigat ”Survivor România”. Cosmin a dezvăluit că Zanni i-a spus să lase felicitările, fiind preocupat de cum se simțea prietenul său după despărțirea de Laura.

“M-am bucurat foarte tare, mi-am dorit foarte tare să câștige el, pentru că el chiar avea nevoie pentru ce își dorea să facă cu premiul respectiv. Îl vedeam câștigător nu neapărat pe criteriul sportiv, dar Zanni le avea pe toate, era și sportiv, avea și haz, le avea pe toate. L-am sunat cu video imediat, l-am felicitat, îmi era foarte dor de el, abia așteptam să vorbim. În momentul în care l-am sunat prima oară pe Zanni, primele cuvinte pe care mi le-a spus au fost așa: ”Bine, mă, lasă felicitările, zi-mi dacă tu ești bine”. Asta a fost prima chestie. Pentru că el aflase ceva despre mine în momentul respectiv, știa că eu cu Laura nu mai suntem împreună și știa cât de mult țin eu la ea, și atunci, probabil, în mintea lui a fost dacă eu sunt bine sau nu”, a povestit Cosmin Stanciu pentru wowbiz.ro.

citește și...