Elena Marin, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Îmi pare rău că dezamăgesc”

19.06.2021, 10:39
Elena Marin, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Îmi pare rău că dezamăgesc”
Elena Marin, nomoinalizată pentru eliminare la ”Surivor România”. ”Îmi pare rău că dezamăgesc”

Elena Marin a fost propusă pentru eliminare la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D.

Elena Marin face parte din echipa Faimoșilor din cadrul show-ului ”Survivor România”. Aceasta este ultima fată din echipa Faimnoșilor care a rămas în competiție. Echipa Faimoșilor a pierdut primul joc de imunitate, astfel că membrii echipei au trebuit să facă nominalizări pentru eliminare. Cea propusă pentru eliminare a fost Elena Marin .

„Cred că mă așteptam. Îmi pare rău că dezamăgesc. Zanni a spus la un moment dat că nu am venit să lupt, dar eu asta am făcut. Aș vrea să-l contrazic și să spun că am venit aici să lupt până la capăt. Mereu am spus că am venit aici singuri și plecăm singuri. Chiar dacă am o perioadă mai proastă, îmi doresc să lupt, îmi doresc să-mi revin, să ajung până la capăt și să-mi îndeplinesc visul. Publicul este cel care decide și Dumnezeu. Atâta timp cât va mai fi să stau în această competiției, voi da tot ce pot”, a declarat Elena Marin după ce a fost nominalizată pentru eliminare, potrivit wowbiz.ro.

Ce au declarat membrii echipei Faimoșilor după ce au pierdut primul joc de imunitate

Ștefan Ciuculescu a afirmat după ce echipa Faimoșilor a pierdut primul joc de imunitate: ”Nu știu să mai vorbesc pentru a nu crea o drama în Republica Dominicană. Nu mai am cuvinte. Astăzi să mă voteze pe mine toți colegii, că dacă aș mai spune altceva, cred că o persoană ar plânge. Nu avem cum să câștigăm dacă Maria intră de patru ori și aduce patru puncte. Maria joacă singură. Și ieri și astăzi și de două luni încoace. Suferim noi, că așa trebuie, așa e legea făcută, să sufere unii pentru alții”.

”Eu simt o frustrare reală în echipa asta care nu are cum să nu fie. Ne împuținăm, se strânge lanțul și din punctul ăsta al competiției. Concursul e mai mult psihologic. Îl rog pe Ștefan să se abțină. Telespectatorii trebuie să vadă adevărul, cine își aduce aportul. Când spun pe bune ce se întâmplă mi se sparge în cap. Am spus de ieri că îmi văd de treaba mea, dar astăzi am încercat să o ajut și pe Elena. Realitatea să fie cea care e aici, să nu fie scuze, drame, invenții. Eu nu mai reproșez nimănui nimic. Sunt câteva persoane care nu și-au mai adus aportul. Cine se simte să ia realitatea așa cum este”, a declarat și Zanni.

Elena Marin și-a cerut scuze pentru că nu a reușit să aducă niciun punct pe traseu în primul joc pentru imunitate de la ”Survivor România”: ”Sunt foarte dezamăgită de mine. Îmi cer scuze echipei. Am făcut-o și în timpul jocului. Îmi cer scuze pentru faptul că nu am fost în stare să aduc niciun punct. A trecut mult timp de când nu am mai adus un punct pe traseu. De obicei reușeam să înțeleg mecanismele, dar de data asta nu am nicio scuză. Îmi asum lucrul ăsta, jocul s-a pierdut din cauza mea și îmi pare rău”.

citește și...