Cosmin Stanciu s-a despărțit de iubită după ”Survivor”. ”Nu mai suntem împreună”

26.07.2021, 14:54
Cosmin Stanciu s-a despărțit de iubită după ”Survivor”. ”Nu mai suntem împreună”
Cosmin Stanciu s-a despărțit de iubită după ”Survivor”. ”Nu mai suntem împreună”

Cosmin Stanciu, care a fost concurent la ”Survivor România”, este din nou singur. Acesta a dezvăluirt, pe rețelele de socializare, că este din nou singur. Înainte de a pleca la ”Survivor România”, Cosmin Stanciu forma un cuplu cu Laura, însă relația dintre cei doi s-a încheiat după competiția la care a participat sportivul.

Cosmin Stanciu a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la show-ul ”Survivor România”. Acesta a făcut parte din echipa Faimoșilor. Din cauza unor probleme de sănătate, Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească competiția.

Înainte de pleca la competiția din Republica Dominicană, Cosmin Stanciu a avut o relație cu laura. Însă, povestea lor de dragoste s-a sfârșit la scurt timp după ce acesta s-a întors de la concurs.

Cosmin Stanciu s-a despărțit de iubită după ”Survivor”. ”Nu pot să trimit poze că nu mai suntem împreună”

„Mă întreabă cineva dacă am iubită, cineva mă întreabă dacă le arăt poze cu Laura, Laura fiind iubita mea, și acum, dacă mai am iubită. Poze cu Laura nu aș fi trimis niciodată pentru că nu e ea genul să apară la televizor sau în media. Dar, răspund la cealaltă întrebare, nu, nu mai am iubită, nu mai suntem împreună, așa că nici nu pot să trimit poze că nu mai suntem împreună”, a spus Cosmin Stanciu într-un live pe Instagram, potrivit revistei Viva.

Cosmin Stanciu a mai dezvăluit că își dorește să aibă copii, însă doar împreună cu partenera potrivită. „Mă întreabă cineva dacă aș vrea să am copil. Bineînțeles, cred că oricine își dorește copil. Eu îmi doream copil de mult, dar nu am găsit persoana cu care să fac asta. Da, îmi doresc de mult timp și cu siguranță o voi face atunci când voi găsi persoana potrivită. În rest, nu m-as înhăma la așa ceva dacă nu e persoana care trebuie”, a explicat sportivul.

citește și...