Ce i-a spus Raluca Pastramă lui Pepe la tribunal. ”Caută pace cu el”

27.11.2020, 16:01
Ce i-a spus Raluca Pastramă lui Pepe la tribunal. ”Caută pace cu el”
Ce i-a spus Raluca Pastramă lui Pepe la tribunal. ”Caută pace cu Pepe”

S-a aflat cum a decurs întâlnirea dintre Pepe și Raluca Pastramă de zilele trecute de la tribunal. Se pare că Raluca vrea să facă pace cu bărbatul împreună cu care are două fetițe.

Despre Pepe s-a spus că ar aduna probe la dosar pentru a se răzbuna pe Raluca Pastramă. Însă lucrurile se pare că nu stau deloc așa. „Pepe nu vrea răzbunare, dar nici nu vrea să fie călcat în picioare. Pentru Pepe fetele sunt miza, dar dacă se înțeleg în privința lor, o să fie ok. Dacă nu se înțeleg în privința lor, vor ajunge la proces. Pentru Pepe nu banii sunt miza”, au declarat apropiați ai cuplului pentru spynews.ro.

Ba mai mult decât atât, Raluca Pastramă i-ar fi spus lui Pepe, la tribunal, că vor să încheie scandalul și să ajungă la o înțelegere. „Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie”, a mai spus sursele respective.

Ce s-a întâmplat între Pepe și Raluca Pastramă în ultima perioadă de timp

După ce Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, care ar fi agresat-o în stradă zilele trecute, Pepe a depus contestație în instanță împotriva ordinului respectiv. Episodul violent dintre Pepe și Raluca Pastramă s-ar fi petrecut în zona stadionului Dinamo, acolo unde fiicele celor doi, Maria și Rosa, fac tenis.

Documentul depus în instanță de Pepe scoate la iveală amănunte șocate. Documentul lasă să se înțeleagă că soția i-ar fi fost infidelă. ”Discutia dintre noi a devenit un pic mai aprinsa in momentul in care sotia mea mi-a confirmat faptul ca intr-adevar in data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecand cu o gasca de prieteni, printre care si …. cu care deja fltrtreaza. Aceasta fiind agitata si incepand sa ma jigneasca ca nu este treaba mea ce face ea cu viata ei… Precizez faptul ca, pe fondul acestor discutii sotia mea m-a injurat, m-a jignit, m-a scuipat, incercand prin acest comportament sa ma provoace”.

Despre bărbatul misterios cu care partenera de viață a lui Pepe a fost la munte se știe că nu este persoană publică. Acesta ar fi un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România.

citește și...