Ce i-a spus Florin Călinescu lui Teo Trandafir. ”M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă”

19.01.2022, 15:20
Ce i-a spus Florin Călinescu lui Teo Trandafir. ”M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă”
Ce i-a spus Florin Călinescu lui teo Trandafir. ”M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă”

Vedeta de televiziune Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, a făcut mărturisiri. Aceasta a vorbit despre o întâlnire cu actorul și prezentatorul TV Florin Călinescu, în vârstă de 65 de ani, întâlnire la care Teo Trandafr a trecut printr-un moment jenant. Vedeta a povestit ce anume -a spus Florin Călinescu. ”M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă”, a spus ea.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. Maia a împlinit 17 ani.

Florin Călinescu a anunțat în data de 18 iulie 2021 că renunță la colaborarea cu postul de televiziune Pro TV. Actorul  spunea că nu va mai apărea la emisiunea ”Românii au talent”, acolo unde era jurat. Florin Călinescu a fost jurat la emisiunea ”Români au talent” din anul 2015, când i-a luat locul actorului Bebe Cotimanis. Florin Călinescu a revenit pe micile ecrane, la postul de televiziune Prima TV, unde moderează emisiunea ”Florin Călinescu Show”.

Ce i-a spus Florin Călinescu lui Teo Trandafir. ”Am zis că mor, că intru în pământ”

La emisiunea ”Teo Show”, pe care o moderează la Kanal D, teo Trandafir a fost provocată de colegul său, Bursucu, să să numească un coleg de breaslă care a ironizat-o în trecut. Acesta a povestit ce i-a spus Florin Călinescu la o întâlnire la un eveniment.

“Florin Călinescu! Eram la un eveniment foarte important, lume foarte importantă și eu mă îmbrăcasem în cea mai frumoasă rochie a mea, singura, de altfel, pentru că eu port pantaloni. Era o rochie neagră. Mă pusesem pe toc și aveam impresia că îmi calc pe ochi și îmi pusesem un colier supradimensionat, din perle. L-am văzut pe Călinescu cum se uită la mine și îmi ziceam: ”Mă ia, mă ia! Mi-o dă puternic”. Se uită Călinescu la mine și zice: «Ce faci mă?». Eu trebuie să i-o servesc frumos, că altfel mă bate și zic: ”Port!”. Și el spune: ”Ce porți, mă? Marea Sargaselor?”. Am zis că mor, că intru în pământ. Toată lumea se uita la mine și râdea. M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă”, a explicat Teo Trandafir, potrivit wowbiz.ro.

citește și...