VIDEO / Ana-Maria Mărgean a câștigat ‘Românii au talent’ 2021! Cum și-a descoperit pasiunea pentru ventrilocie

29.05.2021, 09:52
VIDEO / Ana-Maria Mărgean a câștigat 'Românii au talent' 2021! Cum și-a descoperit pasiunea pentru ventrilocie

Vineri seară, 28 mai, a avut loc finala celui de-al 11-lea sezon ‘Românii au talent’. Show-ul de la PRO TV și-a desemnat marele câștigător. Din ce 11 concurenți care au rămas în finală, învingătoare a ieșit fetița ventriloc, Ana Maria Mărgean, care a câștigat titlul și premiul în valoare de 120.000 de euro. 

Pe locul 2 s-a clasat rapperul GIM, iar băieții de la Art of Robots au ocupat locul 3 și și-au adjudecat și premiul de originalitate.

Ana-Maria Mărgean a câștigat ‘Românii au talent’, sezonul 11

Ana-Maria Mărgean are doar 11 ani, iar prima prestație pe scena de la ‘Românii au talent‘ a reușit să o impresioneze pe Andra, care a apăsat butonul Golden buzz care a trimis-o direct în semifinală.

„Adevărul este că mi-aș dori acum să am o superputere și să te trimit direct în finală, dar sunt sigură că oamenii de acasă te vor vota și vei ajunge.

Nu ai cum să nu fii în finală fiind atât de talentată. Dacă aș putea aș apăsa orice buton care te duce acolo. Ești minunată, tu meriți, ai un loc acolo în finală. Trebuie să fii acolo”, a spus Andra.

Andra i-a dat golden buzz

Ea a povestit cum a descoperit pasiunea pentru ventrilocie și de când a început să se pregătească în acest sens.

„Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy (papușa ei n.r) și am devenit cele mai bune prietene. Eu rețin repede, am ureche muzicală. Părinții mei au văzut asta și m-au dus la canto. Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă.

Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat. Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a spus Ana Maria la ‘Românii au talent’.

„În primul rând vreau să îi mulțumesc Andrei, că a apăsat Golden Buzz-ul și am ajuns în finală. Le mulțumesc oamenilor care m-au votat, profesorilor de canto și ventrilocie, dar și familiei”, a spus Ana-Maria Mărgean, când a aflat că a câștigat Românii au Talent sezonul 11.

citește și...