Florin Călinescu pleacă de la ”Românii au talent”. ”Renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV”

19.07.2021, 10:39
Florin Călinescu pleacă de la ”Românii au talent”. ”Renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV”
Florin Călinescu renunță la ”Românii au talent”. ”Renunț la colaborarea cu actualului management al Pro TV”

Veste neașteptată în lumea televiziunii. Florin Călinescu a anunțat că pleacă de la emisiunea ”Românii au talent”, acolo unde era jurat de mai mulți ani. Anunțul a fost făcut chiar de Florin Călinescu, pe contul său de socializare. ”Renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV”, a scris Florin Călinescu în mediul online.

Florin Călinescu a anunțat duminică, 18 iulie 2021, că renunță la colaborarea cu postul de televiziune Pro TV. Actorul nu va mai apărea la emisiunea ”Românii au talent”, acolo unde era jurat.

Florin Călinescu a fost jurat la emisiunea ”Români au talent din anul 2015, când i-a luat locul actorului Bebe Cotimanis.

Florin Călinescu pleacă de la ”Românii au talent”. ”Detalii, mai încolo”

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la ”Românii au talent”. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a scris Florin Călinescu pe contul său de socializare. ”Plec eu. Nu mă dă nimeni afară”, i-a transmis Florin Călinescu unui internaut care a comentat cu privire la anunțul său.

Reprezentanții Pro TV au transmis un mesaj după ce Florin Călinescu și-a anunțat plecarea de la postul respectiv. “Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au spus reprezentanții Pro TV pentru click.ro.

Florin Călinescu pleacă de la ”Românii au talent”. Reacția lui Dan Negru

Dan Negru, prezenttaorul de la Antena 1, a reacționat în mediul online după ce Florin Călinescu a anunțat că renunță la colaborarea cu Pro TV.

”E plin de știri despre plecarea lui Călinescu din Pro… O spun cu fair-play colegial că Pro sunt singurii care și-au păstrat, folosit si respectat brandurile de la inceputuri până azi, indiferent de acționariat sau echipe manageriale.  Esca, Călinescu, Netty Sandu, Dedu, Andi au fost la inceputuri, sunt și azi… Habar n-am dacă a fost potrivire sau strategie .  Jimmy Fallon e la NBC din ’98, Carlo Conti e la RAI din ’85, Stephan Raab e la ProSiben din ’97.
La ăștia e strategie.  La noi …?  In afara lor, am rămas singurul care e in același loc de peste 20 de ani și am să vă povestesc intr-o zi dacă a fost greu sau ușor.  Oamenii cresc acolo unde sunt apreciați.  Merg unde sunt primiți. Și rămân acolo unde sunt iubiți…”, a scris Dan Negru pe contul său de socializare.

 

citește și...