Florin Călinescu, la Prima TV. Ce va face actorul la postul de televiziune

25.09.2021, 12:54
Florin Călinescu, la Prima TV. Ce va face actorul la postul de televiziune
Florin Călinescu, la Prima TV. Ce va face actorul la postul de televiziune

Actorul Florin Călinescu, în vârstă de 65 de ani, va apărea la postul de televiziune Prima TV. În urmă cu ceva timp, acesta anunțase că renunță la colaborarea cu postul de televiziune Pro TV.  Florin Călinescu a dat detalii despre ceea ce va face la postul de televiziune Prima TV și de când va apărea pe micile ecrane.

Florin Călinescu a anunțat în data de 18 iulie 2021 că renunță la colaborarea cu postul de televiziune Pro TV. Actorul  spunea că nu va mai apărea la emisiunea ”Românii au talent”, acolo unde era jurat. Florin Călinescu a fost jurat la emisiunea ”Români au talent” din anul 2015, când i-a luat locul actorului Bebe Cotimanis.

Acum, Florin Călinescu revine pe micile ecrane, la postul de televiziune Prima TV. Prima apariţie a sa va fi, sâmbătă, în studioul fotbalistic, înainte de meciul dintre FCSB şi Academica Clinceni, unde va comenta, alături de Bogdan Cosmescu, partida care va începe la ora 21.00, notează click.ro. Florin Călinescu va fi realizator de programe la Prima TV, dar se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie.

Florin Călinescu, la Prima TV. ”O să vedeți ceea ce întotdeauna am vrut să fac”

 

Florin Călinescu a făcut primele declaraţii după ce s-a aflat că va apărea la Prima TV. „Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat Florin Călinescu, potrivt paginademedia.ro.

„Îmi e mai drag drumul decât destinaţia. Am acumulat multe lucruri în aceşti ani, despre acest domeniu, şi a sosit momentul în care oamenii aceştia mi-au propus să fac acest lucru. Nu pentru că mi-au propus am venit la Prima TV. Eram hotărât să schimb lucruri în viaţa mea pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor imi văd de drum. Acolo unde poţi începe ceva este mult mai potrivit să fii şi tu şi să clădeşti. Când sapi o temelie e mult mai interesant”, a mai spus acesta.

citește și...