Dezvăluirile lui Teo Trandafir. ”Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv”

18.11.2020, 11:37
Dezvăluirile lui Teo Trandafir. ”Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv”
Dezvăluirile lui Teo Trandafir. ”Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv”

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri neașteptate la o emisiune de televiziune. Vedeta a vorbit despre căsătorie.

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fetițe adoptate, Maia. Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Teo Trandafir a explicat de ce crede că mariajele sale nu au funcționat. ”În secunda în care autoritatea s-a ridicat în fața mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Și la un moment dat, bărbații din viața mea pun așa un fel de stăpânire. Noi suntem parteneri, dacă nu a înțeles asta, nu-i nici o problemă, mergem mai departe. E adevărat, o dată instalată autoritatea eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor mai funcționa. Am această cerință pentru bărbatul de lângă mine, ”lasă-mă să trăiesc lângă tine așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine”. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, nu suport să mă întrebi unde sunt, nu te voi întreba niciodată unde ești. Partenerii mei nu au auzit de la mine întrebarea unde ești și cu cine ești. Niciodată”, a declarat Teo Trandafir, potrivit wowbiz.ro.

Teo Trandafir nu exclude posibilitatea de a se recăsători, însă doar civil, nu religios. ”M-am tot întrebat asta. Cred că aș aștepta să crească fii-mea suficient, să fie majoră ca să nu o fac de băcănie. Adică să facă 18 ani, să se ducă în treburile ei, la studiile ei în străinătate. Eu, aici, pot să fac diferite treburi. Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv. Împreună cu partenerul tu construiești o viață, îți faci o căsuță, îți faci o mașinuță, în egală măsură puneți efort în aceste mici realizări meschine, dacă se întâmplă ceva cu mine, ce face partenerul meu pentru că rudele mele vor veni să mă moștenească pe mine, iar el este nimeni în drum. Așa că dacă eu m-aș mărita, singurul motiv ar fi să-mi protejez partenerul care a muncit cot la cot cu mine în toată această perioadă, pentru că poate fi nedreptățit definitiv și eforturile lui din ultimii ani să fie zădărnicite de o chichiță legală. În momentul ăsta ar fi ridicol să ne imaginăm ca la 53 de ani îți pui pirostriile pe cap, eu una nu mă văd”, a mai spus Teo Trandafir.

Cât de bogată este Teo Trandafir

La aceeași emisiune, Teo Trandafir a făcut și declarații despre averea sa.

Prezentatoarea a afirmat că nu este relevant cât anume a câștigat ea.

”Cât am câștigat eu, nu e relavant. Eu între timp am mâncat, am jucat, am pierdut pe piața vieții, am riscat. Pierzi, câștigi, tot negustor de numești. Eu bani am făcut. Și voi putea să fac în continuare. Nu sunt însă un foarte bun gestionar al banilor. Îmi plac foarte mult casele. Dar, nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu. Dar depinde la ce ne raportăm. Dacă ne raportăm la un profesor universitar de limba română de la Univeristatea București, da sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, de oriunde din țara asta, care-și poate permite palate oricând dorește, sunt un om atât de sărac încât după ce i-am vizitat casa și mă întorc la mine, am impresia că am intrat în cotețul câinelui, deci față de el sunt un om sărac”, a mai spus Teo Trandafir, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...