Ce detestă Oana Roman cel mai mult. ”Sunt în contradicție totală cu toată educația și valorile pe care le-am primit acasă de la părinții și bunicii mei”

05.06.2022, 13:26
Ce detestă Oana Roman cel mai mult. ”Sunt în contradicție totală cu toată educația și valorile pe care le-am primit acasă de la părinții și bunicii mei”
Ce detestă Oana Roman cel mai mult. ”Sunt în contradicție totala cu toată educația și valorile pe care le am primit acasă de la părinții și bunicii mei”

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, a făcut mărturisiri în mediul online. Vedeta a explicat care sunt lucrurile pe care le detestă cel mai mult. ”Sunt în contradicție totală cu toată educația și valorile pe care le-am primit acasă de la părinții și bunicii mei”, a scris Oana Roman în postarea pe care a făcut-o pe Facebook.

Oana Roman și-a deschis sufletul în fața fanilor săi din mediul online.

În cea mai recentă postare, vedeta a dezvăluit care sunt lucrurile pe care nu le suportă. Printre altele, Oana Roman a mărturisit că detestă, printre altele, minciuna, bârfa, nedreptatea și invidia.

Ce detestă Oana Roman cel mai mult. ”Invidia e probabil cea mai grea boală a omenirii”

”Exista câteva lucruri pe care le disprețuiesc profund pentru ca sunt în contradicție totală cu toată educația și valorile pe care le-am primit acasă de la părinții și bunicii mei.  Sunt convinsa ca nu vom putea evolua ca țară și popor și ca oameni dacă nu încercam măcar sa ne debarasam de ele. Disprețuiesc oamenii răi, fără maniere, oamenii care jignesc, bârfesc, comentează cu răutate pt a și alina frustrări. Nu accept și nu tolerez lipsa decentei în limbaj, golaneala în exprimare, atacurile referitoare la aspectul cuiva!”, a menționat Oana Roman pe contul său de socializare.

”Urăsc trădarea și lipsa de loialitate, lipsa respectării cuvântului dat. Nu-mi plac oamenii care întârzie, se răzgândesc după ce și au dat cuvântul. Mă scot din minți minciuna și nedreptatea! Invidia e probabil cea mai grea boala a omenirii pentru ca distruge suflete și frânge destine. Dar mai ales distruge pe dinăuntru pe însăși cei care o simt. Invidia naște monștri care sunt capabili de cele mai rele lucruri”, a încheiat vedeta.

 Oana Roman formează un cuplu cu Marius Elisei și au o  fetiță

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Vedeta a dezvăluit, în mediul online, cum a început povestea de dragoste dintre ei.

”Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții. După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin”, a scris Oana Roman pe Facebook.

 

”Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări. De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reușit mereu sa ne întoarcem spre lumină și sa prețuim iubirea. Sper ca drumul asta sa fie mai lin și mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim! ❤”, a completat aceasta.

citește și...