Ce declarații a făcut Dan Negru despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. ”Am prezentat cu ambele”

13.01.2021, 10:55
Ce declarații a făcut Dan Negru despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. ”Am prezentat cu ambele”
Ce declarații a făcut Dan Negru despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. ”Am prezentat cu ambele”

Dan Negru a făcut declarații despre două dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țara noastră, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu.

Dan Negru a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D. La un moment dat, Dan Negru a fost întrebat de moderatoarea Denise Rifai dacă a avut o relație sentimentală cu Andreea Marin. “Am lucrat cu Andreea o buna perioada de timp, în firma domnului Lazarov, unul dintre cei mai mari oameni de televiziune din România. Am iubit televiziunea impreuna. Eu, Andreea, Cosmin Cernat, Raluca Moianu… ne-a plăcut job-ul asta. Domnul Lazarov a stiut cumva sa ne contamineze. Un profesor bun nu este ala care te invata, e ala care te contamineaza”, a spus prezentatorul de la Antena 1, potrivit kanald.ro.


Dan Negru le-a lăudat pe Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Dan Negru a avut avut numai cuvinte de laudă la adresa Andreei Marin, dar și a Mihaelei Rădulescu. Prezentatorul TV a colaborat cu acestea de-a lungul anilor.

”Andreea are copii, eu am doi copii. Andreea e unul din oamenii importanti care a lasat urme in televiziunea din Romania. Sa-ti spun un lucru, am lucrat cu multe prezentatoare de televiziune. Doua sunt extrem de generoase, am prezentat cu ambele. Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt doua prezentatoare generoase, care pe tine ca prezentator, te fac sa te simti bine. Nu sunt ca magarul din Shrek. Sunt prezentatoare generoase, care nu sunt agresive in fata publicului. Asa ca, am iubit impreuna televiziunea”, a mai spus Dan Negru.

Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune din țara noastră. De-a lungul vremii, acesta a prezentat numeroase emisiuni care s-au bucurat de mare succes la public. În plan personal, Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan.

citește și...