Dan Negru, detalii din culisele filmărilor pentru Revelion. ” Într-o pauză de filmare i-am propus unuia dintre invitați să facă un anume lucru”

30.12.2020, 10:16
Dan Negru, detalii din culisele filmărilor pentru Revelion. ” Într-o pauză de filmare i-am propus unuia dintre invitați să facă un anume lucru”

Dan Negru a dat detlaii despre cum au decurs filmările de anul acesta pentru show-ul pe care acesta l-a pregătit de Revelion 2021 la postul de televiziune Antena 1.

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a povestit cum au decurs filmările pentru programul de Revelion pe care l-a filmat anul acesta, în condiții de criză creată de pandemia de coronavirus.

”Am luat absolut toate măsurile de siguranță necesare, şi asta a fost o „povară” în plus adăugată întregului program, însă ne-am descurcat. Păstrându-se toate normele sanitare, am putut să realizăm un program de Revelion normal, în care artiştii, invitații să se bucure, să cânte, să danseze. E un Revelion firesc, fără panică, teamă sau breaking news-uri. Am încercat să dăm o resetare a anului care pleacă, să o luăm de la capăt ca şi când 2020 n-ar fi existat”, a declarat Dan Negru pentru revista Viva.

Dan Negru, detalii din culisele filmărilor pentru programul de Revelion 2021


Prezentatorul de la Antena 1 a dat și câteva detalii din culise. Acesta a povestit o întâmplare de care a avut parte la filmările pentru programul de Revelion 2021.

”Memorabile sunt normele sanitare sub care s-a filmat Revelionul ăsta. Într-o pauză de filmare i-am propus unuia dintre invitați să facă un anume lucru în timpul filmării şi omul a tăcut uitându-se la mine. Având masca pe față, nu am reuşit să-mi dau seama dacă zâmbeşte sau strâmbă din nas. Mimica feței dispare cu masca pe față. Nu ştii când omul e de acord sau când nu e”, a mai spus Dan Negru pentru sursa citată anterior.

Dan Negru a povestit care a fost pentru el cel mai greu program de Anul Nou. ”Nu, cel mai greu a fost unul de acum 21 de ani, pe care l-am filmat în direct şi pe care l-am început la 8 seara şi l-am terminat la 5 dimineața. Țin minte că, la Revelioanele în direct, omul pe care-l aşteptam cel mai mult era Gică Petrescu, pentru că el închidea programul cu „Perinița” şi ştiam că, atunci când vine nea Gică, vine şi Perinița, adică se termină noaptea…”.