Ce afaceri are Daniela Gyorfi. ”Mi-am dat seama în pandemie că trebuie să avem și alte surse de venit”

03.05.2022, 14:19
Ce afaceri are Daniela Gyorfi. ”Mi-am dat seama în pandemie că trebuie să avem și alte surse de venit”
Ce afaceri are Daniela Gyorfi. ”Mi-am dat seama în pandemie că trebuie să avem și alte surse de venit”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit că a intrat în afaceri și a decis să se ocupe și de altceva pe lângă muzică. Artista a explicat despre ce afaceri este vorba. ”Pe lângă muzică, mai trebuie să mai facem ceva. Mi-am dat seama în pandemie că trebuie să avem și alte surse de venit”, a declarat vedeta.

Daniela Gyorfi a decis să se implice și în afaceri, pe lângă muzică.

Binecunoscuta artistă a dezvăluit pentru wowbiz.ro, că și-a deschis două cluburi în Centrul Vechi din Capitală.

Ce afaceri are Daniela Gyorfi. ”Ne-am mutat recent și, în afară de asta, ne-am făcut și două afaceri în Centrul Vechi”

”China a început iar cu restricțiile, acum e toată nebunia asta cu hepatita…trăim vremuri incerte! Într-un fel percepi lucrurile la 20 de ani, când n-ai nicio grijă și trăiești pe spatele părinților, și altfel percepi la 50 de ani, când ai copii, când ai familie. Ai niște obligații, despre asta este vorba. Când ești matur și ai familie, lucrurile stau altfel. Ne-am mutat recent și, în afară de asta, ne-am făcut și două afaceri în Centrul Vechi. Avem două cluburi. Pe lângă muzică, mai trebuie să mai facem ceva. Mi-am dat seama în pandemie că trebuie să avem și alte surse de venit”, a declarat Daniela Gyorfi pentru sursa mai sus-menționată.

”Am evenimente săptămână de săptămână, am agenda OK. Bine…nu este ca înainte de pandemie, lucrurile s-au mai schimbat. Vine vara…sănătoasă să fiu, să pot să le duc! Pe 8 mai sunt la Brașov”, a adăugat artista.

Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

citește și...