Ce afacere are Florin Ristei. ”L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021”

09.05.2022, 14:55
Ce afacere are Florin Ristei. ”L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021”
Ce afacere are Florin Ristei. ”L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021”

Cântărețul Florin Ristei, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit ce afacere are, împreună cu niște prieteni. Artistul a început afacerea respectivă în plină pandemie. ”E chiar la bulevard. Se vede și Casa Poporului, Intercontinental. L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021”, a dat detalii Florin Ristei despre afacerea sa.

Florin Ristei a câștigat concursul ”X Factor”, de la Antena 1, în anul 2013. Florin Ristei a devenit cunoscut pe vremea când era doar un copil, grație melodiei ”Dana”. Au trecut 20 de ani de la lansarea melodiei.  În cel mai recent sezon al emisiunii ”X Factor”, acesta a fost jurat, alături de Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior. În plan personal, Florin Ristei are o relație cu Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la audițiile de la emisiunea ”X Factor”. Cei doi se înțeleg perfect și s-au și logodit.

Florin Ristei a dezvăluit ce afacere și-a deschis în perioada pandemiei de coronavirus, împreună cu niște prieteni. Este vorba despre un restaurant despre care artistul spune că acum merge foarte bine.

Ce afacere are Florin Ristei. ”Sunt acționar de restaurant. Am a treia parte”

„Sunt acționar de restaurant. Am a treia parte. E mișto! Eu am vrut de mult… Am doi prieteni și ne-am propus să facem asta. Nu se cântă acolo. E la ultimul etaj al magazinului București. E chiar la bulevard. Se vede și Casa Poporului, Intercontinental. L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021”, a declarat Florin Ristei, relatează spynews.ro.


„Am încercat ceva mai sofisticat, altfel. Nu a mers o perioadă, am schimbat și am ajuns la un numitor comun cu mâncarea și oamenii. De când s-a dat drumul la pandemie… este măcel! Am băgat acum că la 3 să plece toată lumea. La 3 se aprinde lumina, se oprește muzica”, a adăugat el.

Ce bani câștigă Florin Ristei din muzică

Florin Ristei a vorbit despre sumele pe care le încasează la o cântare. Acesta a precizat că împarte banii cu colegii săi de trupă.

„Lumea nu înțelege procesul. ”Cât luați voi acum?”, spun 6.000 și mi se răspunde ”Mamă, câți bani faci!”. Și zic că noi suntem 10. Eu împart banii egal, după ce scot transport, managerul, cheltuielile, chiria, sala, studioul, sculele. Dacă avem noroc, la o cântare 500-600 de euro, iar apoi lumea întreabă ”Atât de puțin iei?!””, a explicat cântărețul, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...