Ce a transmis Irina Fodor înainte să plece la ”America Express”. ”Să fug de sentimentul ăsta de cădere în gol pe care îl am acum”

24.05.2022, 16:46
Ce a transmis Irina Fodor înainte să plece la ”America Express”. ”Să fug de sentimentul ăsta de cădere în gol pe care îl am acum”
Ce a transmis Irina Fodor înainte să plece la ”America Express”. ”să fug de sentimentul ăsta de cădere în gol pe care îl am acum”

Irina Fodor  va fi plecată departe de casă pentru o perioadă, dat fiind că va filma pentru noul sezon al emisiunii ”Ameica Express”, de la postul de televiziune Antena 1. Înainte de plecare, vedeta a trasnmis un mesaj în mediul online. ”Cred că am încercat, tot punând în ordine diverse detalii, să fug de sentimentul ăsta de cădere în gol pe care îl am acum”, a spus aceasta.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

Irina Fodor va lipsi o perioadă de acasă, dat fiind că va fi plecată la filmările pentru noul sezon al emisiunii ”America Express”. pe contul său de socializare, vedeta a transmis un mesaj înainte de plecarea la ”America Express”.

Ce a transmis Irina Fodor înainte să plece la ”America Express”.  ”Tare grea a fost despărrțirea”

”De zile întregi fac planuri despre cum să las totul organizat acasă, să mă asigur că le va fi ușor cât voi fi plecată, să îi las bine și să îi găsesc bine. Cred că am încercat, tot punând în ordine diverse detalii, să fug de sentimentul ăsta de cădere în gol pe care îl am acum și de furtuna asta de emoții care m-a copleșit: tristețea că plec de lângă ei și dorul crunt ce o să urmeze, puse în balanță cu mirajul unei aventuri ca nici o alta, cu faptul că vom descoperi locuri de o frumusețe răpitoare, cu adrenalina ce numai cursa asta ți-o poate oferi. Ziua asta m-a frânt. Tare grea a fost despărțirea.💔I-am îmbrățișat pe toți și am plecat la aeroport, cu promisiunea că o să le trimit poze cu toate minunățiile de peste mări și țări. Iar pe voi, vă pup, dragilor și vă trimit vești când ajung în Mexic”, a scris Irina Fodor în mediul online.

Și Răzvan Fodor, soțul său, a reacționat pe contul său de socializare: ”În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă.😜 #seeyouintwomonths #cesafacinaicesafaci @asiaexpressromania , să ai grijă de Țuca!”.

Ce vedete participă la ”America Express”

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Cel mai nou sezon al show-ului numit de acum ”America Express” va fi prezentat de Irina Fodor, așa cum s-a întâmplat și în sezonul cu numărul patru ”Asia Express”.

citește și...