Ce a spus Răzvan Fodor de ziua de naștere a soției sale. ”Pentru că mi-a mâncat tinerețea”

14.09.2021, 15:36
Ce a spus Răzvan Fodor de ziua de naștere a soției sale. ”Pentru că mi-a mâncat tinerețea”
Ce a spus Răzvan Fodor de ziua de naștere a soției sale. ”Pentru că mi-a mâncat tinerețea”

Răzvan Fodor și-a aniversat soția, Irina Fodor, în dcata de 13 septembrie. Artistul și prezentatorul de televiziune a transmis un mesaj pentru consoarta sa în mediul online. ”Pentru că mi-a mâncat tinerețea” , a comentat Răzvan Fodor pe contul său de Facebook despre cea împreună cu care are o fetiță pe nume Diana.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

În data de 13 septembrie, Irina Fodor și-a aniversat ziua de naștere. Acesta se află în Grecia, unde filmează pentru o nouă emisiune TV. Răzvan Fodor i-a transmis soției sale un mesaj în mediul online cu ocazia aniversării.

Ce a spus Răzvan Fodor de ziua de naștere a soției sale.  ”Pentru că e nefiresc să o iubesc atât de mult”

”Mă uit urât la ea:1. Pentru că mi-a mâncat tinerețea. 2. Pentru că e nefiresc să o iubesc atât de mult, de atâta timp, și parcă mai mult cu fiecare an care trece. 3. Pentru că e al doilea an consecutiv în care, de ziua ei, nu suntem împreună. La mulți ani, veața mea, ocii mei și cum se mai zice acum, în 2021, când vrei să îți alinți soția! ? Acum, serios, să îmi trăiești, Țuca mea! ❤️ #happybirthday”, a scris Răzvan Fodor pe Facebook.

Chef Sorin Bontea i-a făcut și el urări Irinei Fodor:  ”La mulți ani, @irina_fodor ☺️ @razvan_fodor , sa stai linitit, baiatul meu?”.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la Antena 1

Noul sezon ”Asia Express” a pornit pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure – cooking show. „Chefi fără limite” este un format original, care va fi filmat în această toamnă în insulele grecești. Noul cooking show va fi prezentat de Irina Fodor, care va avea alături și un co-prezentator ce va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele pentru care este renumit

citește și...