Ce a spus Andreea Mantea despre băiețelul ei. ”E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori”

18.12.2021, 13:24
Ce a spus Andreea Mantea despre băiețelul ei. ”E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori”
Ce a spus Andreea Mantea despre băiețelul ei. ”E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori”

Vedeta de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a făcut mărturisiri despre băiețelul ei, David, la o emisiune de televiziune de la Kanal D. ”E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori”, a declarat prezentatoarea de televiziune. Aceasta a explicat și care a fost motvul pentru care David a venit acasă cu vânătăi.

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea prezintă o nouă emisiune – ”O nouă șansă”, care este difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia. Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Bărbatul cu care bruneta formează un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru.

Ce a spus Andreea Mantea despre băiețelul ei. Copilul ăsta parcă e coborât din Rai”

Andreea Mantea a povestit la emisiunea la “Teo Show”, de la Kanal D, că fiul ei a umit-o cu gândirea pe care o are. Prezentatoarea TV a dezvăluit că David a venit în nenumărate rânduri acasă cu vânătăi pe corp, din cauza agresiunilor pe care le-a suportat din partea colegilor.

“Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic. Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez. Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil”, a povestit vedeta, potrivit wowbiz.ro.

David a mărturisit că nu își dorește multe daruri de Crăciun anul acesta deoarece speră că Moșul să aibă mai mult timp să le ducă jucării și copiilor care nu au. “El își strânge din jucării și zice o punem și pe asta și pe asta! Câteodată nu prea îl lasă sufletul și zice că pe asta o păstrez! Dar mă bucur că este atât de înțelegător, pentru că anul trecut nu era așa și a avut o lista foarte ciudată anul trecut și nu știam cum o să citească Moș Crăciun! Dar se pare că anul asta a crescut! Eu nu-mi mai doresc nimic de la Moș Crăciun! Am primit foarte multe lucruri și nu-mi mai doresc absolut nimic! Îmi doresc să rămână lucrurile tot așa! Și dacă se poate să fiu sănătoasă! Mi-e teamă de orice!”, a mai spus bruneta, citată de kanald.ro.

citește și...