Ce a răspuns Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, când a fost întrebat despre salariu. ”Ce să zic ”

18.01.2022, 14:20
Ce a răspuns Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, când a fost întrebat despre salariu. ”Ce să zic ”
Ce a răspuns Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, când a fost întrebat despre salariu. ”Ce să zic ”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a fost întrebat de Cătălin Măruță, în cadrul podcastului său, despre salariul pe care îl încasează. ”Ce să zic”, a spus Daniel Pavel. Acesta a făcut și alte dezvăluiri la podcastul respectiv, printre care și despre o tânără care i-a fost iubită cu ani în urmă, o braziliancă.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit recent inelul de logodnă și urmau să se căsătorească, însă au ajuns la despărțire anul trecut.

Ce a răspuns Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”, când a fost întrebat despre salariu.  ”Am un salariu super satisfăcător, dar eu rămân un romantic”

Prezent la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Daniel pavel a fost întrebat despre salariul pe care îl are la ”Survivor”. ”M-am dus la casting în decembrie 2020 pentru Survivor, eram în Viena, așa am ajuns să fiu prezentator. Ce să zic legat de salariu, am un salariu super satisfăcător, dar eu rămân un romantic”, a spus acesta.


Despre show-ul pe care îl perezintă, Daniel Pavel a declarat: ”E adevărat că la Survivor, concurenților nu li se dă să mănânce decât ce câștigă. Rigoarea formatului a fost validată pe mai multe țări, e un format american adaptat foarte bine. Așa că ei nu primesc altceva de mâncare decât ce câștigă, la fel și legat de comunicarea cu familia, nu există nicio favoare, dacă cineva ar fi favorizat, ar vorbi”.

În cadrul aceluiași podcast, Daniel Pavel a dezvăluit că, în tinerețe, a a avut o iubită braziliancă ce avea un nume sugestiv, care amintește de cântărețul Jador, fost concurent la ”Survivor”: “Numele primei brazilience de la 22 de ani? Se chema Jadora”.

Primii concurenți propuși pentru eliminare la ”Survivor România”

În ediția de luni, 17 ianuarie 2022, a emisiunii ”Survivor România”, jocul pentru imunitate a fost câștigat de echipa Războiniclor, astfel că echipa Faimoșilor a trebuit să facă nominalizări. În echipa Faimoșilor, jocul de imunitate personală a fost câștigat de Emil Rengle la băieți și de Elena Chiriac la fete. Cei doi au avut astfel posibilitatea de a face și ei câte o nominalizare pentru eliminare din rândul colegilor de echipă.

Echipa Faimoșilor a propus-o spre eliminare pe Roxana Ciuhulescu. Elena Chiriac a nominalizat-o pe Xonia, iar Emil Rengle l-a propus pentru a părăsi competiția pe Cătălin Zmărăndescu.

 

citește și...