Ce a putut să spună Mihai Trăistariu despre Antonia. ”E frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce”

23.08.2022, 11:34
Ce a putut să spună Mihai Trăistariu despre Antonia. ”E frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce”
Ce a putut să spună Mihai Trăistariu despre Antonia

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 42 de ani, a făcut declarații despre Antonia, în vârstă de 33 de ani. Artistul a fost invitat la podcastul lui Gojira –  „Aproximativ discuții cu Gojira”, unde și-a spus foarte clar părerea despre Antonia. ”Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce”, a comentat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a cunoscut succesul în urmă cu ani, când făcea parte din trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații de pe scena artistică din România de la sfârșitul anilor ’90.  Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica muzicii de operă. Ulterior a fost cooptat Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat “Valahia”. Deși cu mare succes la public, trupa Valahia s-a destrămat după câțiva ani, iar ulterior Mihai Trăistariu a urmat cariera solo. În ceea ce privește viața sentimentală, Mihai Trăistariu nu este căsătorit.

Antonia este unul dintre numele cunoscute diin industria muzicală din România și una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton. Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

Ce a putut să spună Mihai Trăistariu despre Antonia. ”E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă”

Mihai Trăistariu a fost invitat la podcastul lui Gojira –  „Aproximativ discuții cu Gojira”, unde și-a spus foarte clar părerea despre Antonia. „Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel..”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit spynews.ro.


Cântărețul și-a spus părerea și despre sghowbiz-ul românesc: „Sexul vinde în showbiz. De aia fătucile astea vin despuiate, așa prinde mai bine videoclipul. Sexul înseamnă să atragi sexual. În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul. În pat! Nu glumesc! (…) De aia se fac ele, se aranjează, se botoxează, ca să atragă. Se uită așa, iar atunci bărbații… se mai uită o dată la videoclip, de cinci ori. Și își fac vizualizările”.

citește și...