Mihai Trăistariu, despre destrămarea trupei Valahia. ”Nu ne-am mai înțeles cu Costi Ioniță. A fost o ceartă”

04.07.2020, 10:56
Mihai Trăistariu, despre destrămarea trupei Valahia. ”Nu ne-am mai înțeles cu Costi Ioniță. A fost o ceartă”
Mihai Trăistariu, despre destrămarea trupei Valahia. ”Nu ne-am mai înțeles cu Costi Ioniță. A fost o ceartă”

Mihai Trăistariu a cunoscut succesul în urmă cu ani, când făcea parte din trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații de pe scena artistică din România de la sfârșitul anilor ’90. Acesta a explicat care a fost motivul pentru care celebra trupă s-a destrămat.

Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica muzicii de operă. Ulterior a fost cooptat Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat “Valahia”. Deși cu mare succes la public, trupa Valahia s-a destrămat după câțiva ani.

Mihai Trăistariu a explicat c are a fost motivul car a dus la destrămarea trupei.

”Aveam 19 ani și eram copil, trăiam succesul. M-a luat puțin valul și am avut senzația că nu o să mai am probleme cu banii. După patru ani am spart trupa, că nu ne-am mai înțeles cu Costi Ioniță. A fost o ceartă”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Antena Stars, citat de click.ro.

Face bani din închirierea apartamentelor pe care le are la mare

Cântărețul Mihai Trăistariu face bani frumoși nu doar din muzică, ci și din închirerea caselor pe care le are. Artistul deține șase apartamente la mare.

”Am primit mesaje pe Internet de la oameni care vor să le închiriez pe vară apartamente la mare, la Constanța. O doamnă vrea pentru 10 zile, în august, și încă n-am știut ce să-i spun, mai ales cu perioada asta. Probabil voi închiria cu 100-150 de euro pe zi. Nu știu câți vor veni acolo, pot fi și 5 sau 10 oameni, pot să stea cât vor dacă îmi plătesc

Eu am șase apartamente și dacă le închiriez pe timpul verii pot scoate 80.000 de euro, însă din cauza crizei poate ajung la jumătate. Sunt toate la ultimul etaj al unui bloc, e tot etajul acolo și poate fac și o cafenea pe bloc. Nu știu ce să fac, aș putea să le dau unei firme care se ocupă cu închirieri, în regim hotelier și să-mi iau banii la sfârșit de toamnă.

Îmi e teamă să nu pățească ceva apartamentele, așa cum mi-a zis cineva, la sfârșit este posibil să fac din nou investiții de 30% în apartamente”, a declarat Mihai Trăistariu într-un recent interviu.

citește și...