Antonia și Alex Velea tot nu se pot căsători! Lovitură dură pentru cuplu. Cine le-a stricat planurile

18.05.2020, 11:54
Antonia și Alex Velea tot nu se pot căsători! Lovitură dură pentru cuplu. Cine le-a stricat planurile

Antonia și Alex Velea se iubesc de mai bine de șapte ani și au împreună doi băieți, Achim și Dominic, iar anul acesta aveau în plan să se căsătorească.

Antonia și Alex Velea tot nu se pot căsători! Lovitură dură pentru cuplu. Cine le-a stricat planurile

Din păcate, Antonia și Alex Velea tot nu pot face pasul cel mare, din cauza faptului că artista nu a reușit nici acum să încheie divorțul de fostul soț, Vincenzo Castellano. Solista mai are o fetiță, pe Maya, cu italianul.

Conform Impact.ro, cei doi artiști plănuiau să facă nunta în vara acestui an, împreună cu botezul micuților lor. Din nefericire, pandemia de coronavirus i-a obligat să își anuleze evenimentul.

Antonia și Alex Velea au planificat ca botezul copiilor să aibă loc în momentul în care aceștia vor purta numele de familie al lui Alex Velea. Când s-au născut, micuții au fost înregistrați în certificatele de naștere pe numele lui Vincenzo.

Astfel, artistul s-a văzut nevoit să își dea în judecată iubita și să ceară test de paternitate. Abia în vara lui 2019 a reușit să îi recunoscă și în acte.

‘Ne știm din 2009, adică la început am fost prieteni câțiva ani și o perioadă nu cred că ne-am mai întâlnit așa des. Ne-am revăzut după ce Antonia a divorțat.

Eu nu eram prea fericit pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii, eram tristuț. La sfârșitul anului 2012 ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu’, mărturisea Alex Velea, într-un interviu pentru VIVA!

Acum, Alex Velea și Antonia nu se pot căsători, pentru că pandemia de coronavirus a suspendat activitatea instanțelor. Procesul de divorț al artistei și cel de custodie se desfășoară în Italia.

Instanța urma să dea un verdict în primăvara acestui an, însă acum cântăreața va trebui să mai rămână măritată în acte cu Vicenzo cel puțin câteva luni.

 

citește și...