Mihai Trăistariu dă detalii din viața sa sentimentală. ”Că aici era o greșeală, că îmi alegeam fete de 20 de ani și eu am 40. Tot timpul îmi spuneau tati”

10.08.2022, 13:39
Mihai Trăistariu dă detalii din viața sa sentimentală. ”Că aici era o greșeală, că îmi alegeam fete de 20 de ani și eu am 40. Tot timpul îmi spuneau tati”
Mihai Trăistariu dă detalii din viața sa sentimentală

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 42 de ani, a făcut declarrații despre viața sa sentimentală la un post de televiziune. Acesta a vorbit despre relațiile pe care le-a avut și despre ce își dorește de la o parteneră. ”Că aici era o greșeală, că îmi alegeam fete de 20 de ani și eu am 40. Tot timpul îmi spuneau tati”, a spus artistul.

Mihai Trăistariu a cunoscut succesul în urmă cu ani, când făcea parte din trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații de pe scena artistică din România de la sfârșitul anilor ’90.  Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica muzicii de operă. Ulterior a fost cooptat Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat “Valahia”. Deși cu mare succes la public, trupa Valahia s-a destrămat după câțiva ani, iar ulterio Mihai Trăistariu a urmat cariera solo.

În ceea ce privește viața sentimentală, Mihai Trăistariu nu este căsătorit. Despre relațiile sale și despre ce își dorește de la o parteneră a făcut artistul declarații la postul de televiziune Antena Stars.

Mihai Trăistariu dă detalii din viața sa sentimentală. ”Am vrut tot felul de lucruri, dar nu prea țin relațiile la mine”

„Din decembrie, anul trecut, sunt singur. M-am învățat așa, deși postările mele erau de genul, ”Unde ești iubire? Te caut”. Eu voiam, m-am și logodit prin 2009. Am vrut tot felul de lucruri, dar nu prea țin relațiile la mine. Poate că diferența de vârstă era… Că aici era o greșeală, că îmi alegeam fete de 20 de ani și eu am 40. Tot timpul îmi spuneau ”tati”, făceam glumițe de genul ăsta. (…) Trebuie să îmi găsesc o fată liniștită, cu un business propriu. Poate i-l fac chiar eu și i-l dau să se ocupe. Sau poate deja lucrează undeva ca lumea, poate directoare de bancă. Nu știu, găsesc eu ceva bun”, a mărturisit Mihai Trăistariu, potrivit libertateapentrufemei.ro.


”M-am obișnuit un pic așa. Vreau puțin să stau. Acum vreau să scap de ratele de la bancă. Vreau să mă liniștesc. Nu mai simt nevoia aia încordată să-mi fac o relație acum. În anii trecuți eram foarte grăbit. Eu sunt cu copiii. Noi suntem patru frați. La maică-mea au fost 15 frați, la taică-miu 10 frați. Eu sunt familist de fel și vreau mulți copii. Am făcut niște declarații că vreau șapte copii. Îi vreau în continuare, dar dacă nu găsesc femeia potrivită nu mă mai grăbesc”, a adăugat cântărețul.

citește și...