Ce a pățit Daniela Gyorfi în școală. ”Am luat o bătaie soră cu moartea de la profesoara mea”

31.07.2022, 12:03
Ce a pățit Daniela Gyorfi în școală. ”Am luat o bătaie soră cu moartea de la profesoara mea”
Ce a pățit Daniela Gyorfi în școală

Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani. a povestit că a trecut printr-o expeiență neplăcută pe vremea când era elevă. ”Am luat o bătaie soră cu moartea de la profesoara mea pentru că așa era”, a dezvăluit binecunoscuta cântăreață la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Daniela Gyorfi și-a amintit de un episod mai puțin plăcut din trec utul său.

Vedeta a dezvăluit că fost agresată de o profesoară.

Ce a pățit Daniela Gyorfi în școală. ”Dar nu înțelegeam de ce luam bătaie”

”Am luat o bătaie soră cu moartea de la profesoara mea pentru că așa era. Eu am 50 de ani. Când am intrat eu la ”George Enescu”, era instrumentul, trebuia să studiez câteva ore bune pe zi. Îmi plăcea foarte mult pianul, dar nu îmi plăcea viola, și atunci luam bătaie. Dar nu înțelegeam de ce luam bătaie. Probabil că nu eram atât de talentată sau poate zicea că așa trebuie”, a detaliat Daniela Gyorfi, potrivit spynews.ro.

Artista a făcut declarații și despre comentariile care se fac la adresa sa: ”După 30 de ani de carieră, sunt unele lucruri care mă deranjează, dar nu cum mă deranjau la începutul carierei. Sunt lucruri la care am și eu o limită, dar în general sunt un om foarte asumat și am mai învățat ceva de-a lungul timpului, că fie că se vorbește de bine sau de rău, important e să se vorbească”.

Daniela Gyofi are o relație de mulți ani cu George Tal

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Daniela Gyorfi a făcut declarații despre relația sa cu George Tal și a explicat care este motivul pentru care nu s-au căsătorit, deși au fost de două ori la un pas de a ajunge la altar.

„Nu că nu mai cred (n.r. în căsătorie). Un act, când ești tânăr, când se așază lucrurile și merg de la sine este ok, dar noi ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim. Prima oară a fost cu divorțul lui, nu a putut pentru că era căsătorit în Germania și divorțând acolo ne-a trebuit un act mai special și am ratat când voiam noi să ne căsătorim. A doua oară s-a îmbolnăvit mama și nu am crezut de cuviință, apoi s-a născut Maria și ca să nu ne certăm și să fie familia fericită am decis să o cheme pe Maria și Gyorfi și Tal ca să fie toată lumea împăcată pentru că nu renunțam și nu renunț la numele meu. Cine a spus că vreau să mă căsătoresc? Nu, asta nu înseamnă că nu cred în căsătorie. Ba da, eu cânt foarte mult la nunți și atât de mult mă bucur atunci când văd oamenii că se căsătoresc și cred în asta. Se duc la biserică, se duc la starea civilă”, a declarat Daniela Gyorfi.

„Nu îmi este frică de un act, dar dacă mă întrebați acum vă spun că nu mai vreau, sunt bine așa cum sunt cu George, suntem ok. Acum, ca să fiu foarte sinceră, nu neapărat că îmi e frică de un divorț, dar…Din prima mea căsătorie am învățat ceva, că un act nu prea te leagă și atunci, nu știu, ne este bine așa cum suntem. Nu simt nevoia, poate la biserică, deși el e catolic și eu ortodoxă, să zic că ne-am duce, dar așa, să mă cheme pe mine Tal, nu vreau”, a completat artista.

citește și...