Ce a însemnat experiența divorțului pentru Alexandra Stan. ”Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică”

21.01.2022, 16:32
Ce a însemnat experiența divorțului pentru Alexandra Stan. ”Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică”
Ce a însemnat experiența divorțului pentru Alexandra Stan. ”Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a explicat ce a însemnat pentru ea să treacă prin experiența unui divorț. Vedeta s-a separat de cel care i-a fost soț, Emanuel Necatu, după doar câteva luni de căsnicie. ”Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică”, a declarat Alexandra Stan.

Cântăreața Alexandra Stan a decis în 2021să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a anului trecut au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, astfel că cei doi au ajuns la despărțire.

Vedeta a făcut noi declarații despre separarea de Emanuel Necatu într-un interviu pentru revista Viva. Artista a spus cum a fost pentru ea experiența divorțului. ”Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică”, a declarat vedeta.

Ce a însemnat experiența divorțului pentru Alexandra Stan. ”Fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre”

Alexandra Stan a fost întrebată și cum reușește să treacă peste momentele dificile. ”Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre. Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă. Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar”, a spus artista.

”În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment. Și că răbdarea este o virtute. Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele””, a adăugat ea.

Alexandra Stan are un nou iubit

Alexandra Stan iubește din nou. Aceasta are un nou iubit, la doar câteva luni după ce a divorțat. Este vorba despre Alex Parker, un tânăr producător român care a debutat cu single-ul „Tropical Sun”, la care a lucrat alături de Marius Moga. Alexandra Stan și Alex Parker înțeleg foarte bine. Cei doi sunt împreună de o lună.

De curând, cântăreața a repostat pe Instagram mai multe story-uri făcute de Alex Parker, iar peste imaginile video el a postat și un text și a scris „iubita mea”. Cei doi au și lansat în urmă cu aproximativ o lună o melodie împreună, „Home alone”, care are câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube.

 

citește și...