FOTO & VIDEO / Alexandra Stan are un nou iubit. Cine este acesta

28.12.2021, 14:41
FOTO & VIDEO / Alexandra Stan are un nou iubit. Cine este acesta
FOTO / Alexandra Stan are un nou iubit. Cine este acesta

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, se pare că și-a revenit rapid după separarea de cel care i-a fost soț, Emanuel Necatu. Artista ar avea un nou iubit. Vedeta s-a afișat alături de acesta în mediul online. Noul partener al Alexandrei Stan se numește Alex Parker și un tânăr producător român.

Alexandra Stan iubește din nou. Aceasta are un nou iubit, la doar câteva luni după ce a divorțat.

Este vorba despre Alex Parker, un tânăr producător român care a debutat cu single-ul „Tropical Sun”, la care a lucrat alături de Marius Moga. Alexandra Stan și Alex Parker înțeleg foarte bine. Cei doi sunt împreună de o lună, notează click.ro.

Alexandra Stan are un nou iubit.  Au lansat o melodie împreună

În urmă cu doar câteva zile, cântăreața a repostat pe Instagram mai multe story-uri făcute de Alex Parker, iar peste imaginile video el a postat și un text și a scris „iubita mea”, notează protv.ro.


Cei doi au și lansat în urmă cu aproximativ o lună o melodie împreună, „Home alone”, care are câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube.

Alexandra Stan a fost căsătorită cu Emanuel Necatu

Cântăreața Alexandra Stan a decis în urmă cu câteva luni să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a acestui an au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, astfel că cei doi au ajuns la despărțire. În urmă cu ceva timp, la o emisiune de televiziune, vedeta a făcut declarații despre motivele care au dus la separarea de soțul ei.

“Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine”, a declarat Alexandra Stan despre nunta sa.

“Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a completat artista.

citește și...