Ce a făcut Oana Roman cu lucrurile lui Marius Elisei. ”Eu nu cred că le-a lăsat cu niciun gând”

11.04.2021, 16:04
Ce a făcut Oana Roman cu lucrurile lui Marius Elisei. ”Eu nu cred că le-a lăsat cu niciun gând”
Ce a făcut Oana Roman cu lucrurile lui Marius Elisei. ”Eu nu cred că le-a lăsat cu niciun gând”

Oana Roman a explicat ce a făcut cu lucrurile fostului ei soț, Marius Elisei, care rămîăseseră în casa sa după ce cei doi s-au separat.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Acum, Oana Roman a strâns lucrurile lui Marius Elisei din casă. Zilele trecute, vedeta a părofitat de timpulliber pe care l-a avut la dispoziție pentru a strânge toate toate hainele fostului soț, care au rămas în casa ei.

”Între timp i-am împachetat eu hainele și le-am pus în cutii și am eliberat dressingul. Au trecut două luni de la divorț și mi se pare că era cazul să se definitiveze lucrurile. Erau 3 sferturi din haine încă acasă. Eu nu cred că le-a lăsat cu niciun gând. Doar cred că nu a avut loc să le împacheteze și nici nu știu cât loc are acolo unde s-a mutat. I-am spus să vină să le ia. Le-am pus pe ale mele în locul hainelor lui”, a explixat vedeta la Antena Stars, potrivit spynews.ro.


Oana Roman, dezamăgită că fostul soț nu petrece timp cu fiica lor

Oana Roman și-ar fi dorit ca fostul ei soț, Marius Elisei, să petreacă mai mult timp în compania fiicei or, Maria Isabela.

”Isabela și-a dorit mult să vină și Marius, ea și-a exprimat dorința. Dorința nu e a mea. El a spus că nu poate și nu vrea să vină. Nu este o dorință de-ale mele să fi venit, că nu am fi stat în aceeași cameră. Ea își dorește să petreacă timp cu noi doi. Ea de la 2 ani a stat în permanență cu noi doi de atâția ani și este obișnuită să stea cu noi doi. Și atunci când stă doar cu mine sau doar cu el, are momente în care își dorește să stăm împreună. Înțeleg, pentru că părinții mei au divorțat când eu aveam 30 de ani și tot am suferit foarte tare”, a comentat Oana Roman.

”Eu aș fi vrut ca Isa să nu treacă prin așa ceva. Aș fi vrut să facem o activitate împreună o dată pe săptămână, dar el nu își dorește lucrul ăsta. Este fix alegerea lui și problema lui. Eu nu sunt în măsură să judec cum își trăiește viața. Cred că ar trebui ca independent de viața pe care o are să avem momente în 3 cu Iza pentru că ea suferă că nu ne poate avea pe amândoi”, a mai spus Oana Roman.

citește și...